Vraag & Antwoord

OS Windows

windows xp en netwerkinstellingen

4 antwoorden
  • Beste forummers, Ik heb een probleem. Ik vind het zelf een heel raar probleem. Nadat ik mijn schijf gedefragmenteerd hebt en zonealarm security suite hebt geupdate ben ik mijn netwerkverbinding kwijt. Dat terwijl de andere machines wel op het netwerk draaien. Router al gereset. HoverIP gaf de foutmelding 1008. Wie kan mij helpen. Ik heb al van alles geprobeert, maar ik heb een heel raar ip adres. Wat is hier aan de hand?
  • Betekent dat jouw netwerkkaart geen IP toegewezen krijgt. Waarschijnlijk blokt Zonealarm je netwerkconnectie. Zet hem dan eens ff uit en probeer het dan. Als het blijkt te werken kun je ervoor kiezen Zonealarm te verwijderen. Je hebt immers toch een router.
  • Ook al geprobeert met zonealarm uit. Tevens na de defragmentatie loopt mijn pc totaal niet meer. Hij is niet vooruit te branden. Raar maar waar. Ik ga morgen een paar weken weg. Tips kan ik dan pas uitvoeren. Sta dus niet vreemd te kijken als ik niet reageer. Ik hoop dat dit vage probleem opgelost kan worden zonder windows xp opnieuw te hoeven installeren. Weten jullie wat er aan de hand is? Dan hoor ik dat graag.
  • Is je LAN-verbinding ingschakeld? Zie netwerklocaties, als je XP hebt teminste. Heb je al een virusscan gedaan met nieuwste definites? Doe dat ook ff voor spyware met hitman pro www.hitmanpro.nl . Hitman pro werkt alleen onder Win XP of Win2K.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.