Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatisch verbinding maken met adsl

None
9 antwoorden
 • Hallo
  Ik heb een vraag over mijn modem de speedtouch 330 die ik bij mijn adsl verbinding heb gekregen van de provider.
  Bij mijn vorige windows (XP prof) installatie is er een programma (misschien ook wel een ongewenst bestandje) die mijn verbinding automatisch tot stand bracht tijdens het opstarten van windows.
  Dit is nu na een frisse installatie weg en achteraf mis ik het wel ..

  Ik kan het dus niet meer instellen zoals vroeger bij mijn telefoon modem
  Wie weet wat voor regeltje ik moet instellen in het register ..?

  Vr Gr
  Bert
 • Heb je met met jouw ADSL verbinding dan geen constante verbinding ? Dan hoef je toch helemaal geen verbinding met internet te maken…
 • [quote:783bb46da4="SkyWarrior"]Heb je met met jouw ADSL verbinding dan geen constante verbinding ? Dan hoef je toch helemaal geen verbinding met internet te maken…[/quote:783bb46da4]
  Sommige protocollen vragen hier wel om. Het is maar net hoe je provider de security en dergelijken heeft geregeld. Je moet bij sommige providers inderdaad "inbellen". Als je dan een modem hebt wat dat voor je doet, heb je een constante verbinding, omdat je modem al ingebeld is. Maar er zijn ook modem types die het operating system nodig hebben om in te bellen.
 • Weer wat geleerd :)
 • Speedtouch 330 is usb modem, is altijd inbellen.
 • Maar om maar even op de vraag te komen van B.Meijer. Ik heb even gegoogled en je moet, net als bij de 'ouderwetse' analoge inbelmodem, een vinkje zetten bij automatisch verbinding maken. De modem zal dan zelf inbellen zodra een programma wordt gestart welke een internetverbinding nodig heeft. Wat je zei over het automatisch inbellen bij het opstarten van windows dat eerst wel gebeurde, dan zal er waarschijnlijk een programmatje bij het starten met windows een verbinding met internet nodig hebben.

  Dit is wat ik op internet heb gevonden dus ik hoop ook dat het klopt. Suc6 !
 • Dit heb ik via google gevonden, misschien iets voor je?:

  - ga naar je ADSL inbelverbinding (bij Externe Toegang of Network and Dail up connections) en klik op "properties/eigenschappen" met rechts
  - vink af: "prompt for username and password"
  - vink aan: "dial if line is dropped"
  - klik OK
  - klik met rechts op "start" en kies "openen"
  - ga naar programma's / opstarten
  - sleep je VPN verbinding icoontje rechtstreeks naar startup toe . Let op: je moet het icoontje rechtstreeks uit Externe Toegang (oid.) naar startup slepen. Een snelkoppeling daarnaar toe in je startup slepen werkt niet.
  - zorg er uiteraard voor dat "wachtwoord onthouden" aangevinkt staat
 • Allereerst bedankt voor al jullie antwoorden.
  Ik wou er even op reageren want ik moet dus altijd inbellen en ik zou het mooi vinden als dit automatisch zou kunnen.
  Het moet dus wel kunnen want ik heb dit zelf ondervonden.
  Ook ik ben bekend met het aanvinken in de inbelverbinding maar deze is er niet in dit geval ..
  Het laatste heb ik ook al eens geprobeerd maar dat zou ook een snelkoppeling geweest kunnen zijn, dus dit probeer ik zelf nog eens.
  Ik hou jullie op de hoogte en als er iemand nog meer tips heeft ..graag ..
  Groet
 • [quote:a4f594d48e="pdexie"]- sleep je VPN verbinding icoontje rechtstreeks naar startup toe . Let op: je moet het icoontje rechtstreeks uit Externe Toegang (oid.) naar startup slepen. Een snelkoppeling daarnaar toe in je startup slepen werkt niet.
  [/quote:a4f594d48e]

  Dit werkt niet.. Als je de inbelverbinding versleept wordt het automatisch een snelkoppeling.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.