Vraag & Antwoord

OS Windows

hangen tijdens eerste keer opstarten

Anoniem
gekky29
5 antwoorden
 • ik weet niet precies waar ik deze vraag kwijt moet, maar de computer draait windows xp prof dus dan hier maar. als dit niet de goede locatie is dan verplaatst een moderator het bericht wel neem ik aan :)

  ik heb sinds kort een nieuwe computer die tijdens het opstarten blijft hangen. dit gebeurt alleen als de computer een tijd uit heeft gestaan. als ie eenmaal wel goed opstart dan kun je zovaak opnieuw starten en helemaal uit en aan zetten als je wilt en doet ie het gewoon. maar die eerste keer lijkt een probleem te zijn.

  als je 'm dan aan doet krijg je geen video output, dus ik kan niet zien wat er mis is. ook hoor ik geen rare beep codes ofzo. een reboot vanuit die hang staat levert op dat ie daarna naar de bios gaat. als ik daar dan restart kies gaat het daarna altijd goed. totdat ie weer een tijd uitgestaan heeft.

  wat kan ik nu proberen? het kan aan zoveel dingen liggen dat ik niet echt weet waar ik naar zou moeten kijken.
 • Heeft deze PC dit altijd gehad, of is dit iets van de laatste tijd?
 • dat weet hij niet want het is echt een nieuwe pc, dus lijkt het me vrij logisch dat hij niet zo goed weet dat het al heel lang zo is.
 • inderdaad, nieuwe computer, rechtstreeks uit de winkel, heeft sinds het begin dit probleem gehad. een bijna identieke heeft dit probleem niet.

  hij kan zo terug natuurlijk, maar je zult zien dat ie daar het elke keer goed doet dus ik wilde eerste zelf even kijken.
 • Het is in ieder geval geen windows probleem. Maar als een andere bijna indentieke PC het probleem niet heeft, lijkt me dit een hardware probleem. Ik zou er mee terug gaan als ik jou was.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.