Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

I.E problemen

None
6 antwoorden
 • I.E heeft de neiging om de eigen icoontjes van websites te vervangen door het standaard I.E.-icoontje; dat wil ik dus niet en vraag me af hoe ik ze weer terug kan krijgen.
  Ook wil ik I.E. zo instellen dat ie ze nooit vervangt.

  bestaan er trouwens programmaatjes om I.E. te tweaken/stylen?
 • Wie weet meer?
 • Die website-icoontjes worden volgens mij bewaard in de browsercache en daarvan verloopt na enige tijd de geldigheid en dus komt dan het standaard IE-icoontje weer tevoorschijn. Logisch ook, want anders zou je bij het oproepen van een website de versie van bijvoorbeeld gisteren te zien krijgen en da's natuurlijk ook niet de bedoeling. Bij een nieuw bezoek aan de betreffende site wordt de cache weer bijgewerkt en zie je (tijdelijk) weer het goeie icoontje.

  Je kunt de instellingen van de cache wel wijzigen via "Extra/Internet-opties/Algemeen" en dan bij "Tijdelijke internetbestanden" onder de knop "instellingen" de waardes veranderen, maar of je daar blij van wordt?????

  Op IE gebaseerde browsers met extra functionaliteit en/of aan te passen uiterlijk/gedrag zijn er zat, zie hieronder:

  http://www.cygho.nl/internet/browsers.htm

  Gr,
  Jim
 • Jim v. Zweeden zei: "Die website-icoontjes worden volgens mij bewaard in de browsercache en daarvan verloopt na enige tijd de geldigheid en dus komt dan het standaard IE-icoontje weer tevoorschijn. Logisch ook"

  Dit verhaal kan ik volgen; ik vraag me echter meteen af waarom dit zich in Firefox niet voordoet. Firefox vervangt die "favorieten-icoontjes" namelijk niet bij het verlopen van de geldigheid.

  thnx kompod
 • [b:e3be529b96]kompod schreef:[/b:e3be529b96][quote:e3be529b96]Firefox vervangt die "favorieten-icoontjes" namelijk niet bij het verlopen van de geldigheid.[/quote:e3be529b96]
  En nou ben ik dus verbaasd, want bij mij (Firefox 1.0.6) verdwijnen ze dus wel na een bepaalde tijd. Kortom, wie het weet mag het zeggen!!

  Heb je trouwens nog iets van je gading kunnen vinden onder de alternatieven voor IE?

  Gr,
  Jim
 • Jim,
  hier ook firefox 1.0.6
  Ik heb nog even gekeken en zie dat (bij mij) I.E. de icoontjes nooit terugzet worden nadat ze vervangen zijn door het I.E.-icoon. Als I.E. het icoontje uberhaupt al inlaadt. Wanneer ik bijv. in I.E. een nieuwe website toevoeg aan mijn favorieten(die van webwereld for example), zet I.E. meteen z'n eigen I.E-logo neer. In Firefox komt dan gewoon het webwereld-logo te staan en dat blijft daar staan,

  Dit is niet een superbelangrijk probleem, maar ik vind die iconen wel handig.

  Die site was trouwens precies wat ik zocht en ga er binnenkort wat mee stoeien!:wink:

  groeten kompod

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.