Vraag & Antwoord

OS Windows

aanmelding blijft hangen

5 antwoorden
  • in aanmeldscherm van Windows XP SP2 blijft hij hangen, soms tot 2 keer toe, als ik op mijn icoontje klik. Als ik hem dan hard reset voor de derde keer opstart en aanmeld gaat het goed en loopt alles verder als een treintje. De nodige ASW en AV gedraaid en no problems. Rara hoe kan dat?
  • Staat er iets vermeld in de errorlog?
  • bedankt voor snelle reply, in welke directory kan ik die log vinden?
  • Control panel - Administration Tools - Event viewer Even melden of er fouten in voorkomen. Rode kruisjes en ook even kijken of ze herhaallijk voorkomen. De eventviewer is wel een paniekzaaier dus schrik niet als het bomvol kruisjes staat.
  • ok ik heb de foutmelding gevonden, gelukkig viel het aantal kruisjes wel mee. De GVCplDrv-service kan vanwege de volgende fout niet worden gestart: Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden ik heb het register bekeken en daar komt het een aantal keren voor maar kan niet altijd verwijderd worden, lijkt mij dus ook belangrijk. Waar kan ik dat bestand vinden als het niet op mijn PC staat? Is het toevallig iets van de grafische kaart, dan zou ik die drivers opnieuw kunnen installeren (Radeon 9800 Pro).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.