Vraag & Antwoord

OS Windows

Wachtwoord XP "vergeten"

4 antwoorden
  • Na een beetje kloten op mijn pc, heb ik mijn wachtwoord veranderd in iets wat ik niet meer weet. Na een dag of 8 heb ik mijn pc opnieuw opgestart er kom er achter dat mijn oude wachtwoord niet meer werkt en herinner ik me dat klooien. Iemand een mogelijkheid om mijn nieuwe wachtwoord te achterhalen? Computer staat nu uit, en ik kom er dus ook niet meer in. Ik geef toe dat het niet al te handig is, maar er moet toch een mogelijkheid zijn om weer te kunnen inloggen? Mvgr, D. Spaans
  • Misschien dat je in de veile modus komen kan en het daar kan wijzigen, dan moet je wel als administrator inloggen. Ik wil niet meteen een doomdenker zijn, maar het eerste wat ik dacht is: nieuwe windows instal... Succes.
  • Ik ben gelukkig wat verder. Zit nu in de veilige modus in winXP als admin. Wat ik dus moet doen is mijn andere profiel aanpassen door een nieuw wachtwoord te geven. Weet alleen niet hoe dat moet.
  • Stond in juni een artikel in C!T over het recoveren van passwords waarin ook diverse tooltjes genoemd werden. Heb helaas die C!T niet bij de hand hier op mijn werk, maar de links naar de tooltjes vindt je in [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=144221]dit topic[/url]. Je zal dus zelf ff moeten proberen, want niet alle tools waren gratis te gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.