Vraag & Antwoord

OS Windows

Opstartfout Windows XP, iconen kwijt?

4 antwoorden
  • Hallo, Een vriend van mij draait op Windows XP Home Edition. Alleen hij heeft een probleem met zijn pc. Als hij hem opstart op zijn eigen naam, dan slaat zijn pc helemaal vast. MSN, KaZzaa, en nogmeer troep. Als eerst krijgt hij een fout Iexplorer.exe heeft een fout opgetreden. Nou die druk je weg. Dan komt er een volgende fout, genaamd drwtsn32.exe Dus weer hetzelfde gezeik, fout opgetreden je weet het wel. Onder andere gebruikersaccounts kan hij wel gewoon computeren, dan gebeurt dat rare gedoe allemaal niet. MvG
  • Start eens op in veilige modus ( F8 ). Log in onder zijn account en kies Start > msconfig > tabblad opstarten. Haal daar de vinkjes weg voor de software die met Windows opstart maar waarvan het eigenlijk niet nodig is. Kazaa etc. Herstart de PC dan in de normale modus en log in onder dezelfde account. Gaat het inloggen nu wel goed?
  • Het is een DELL pc, kan je met veilige modus dan ook doen?
  • [quote:58b9a3e79f="NickV."]Het is een DELL pc, kan je met veilige modus dan ook doen?[/quote:58b9a3e79f]Ja, waarom zou dat niet kunnen? Heb je 't al geprobeerd dan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.