Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows@installer geblokkeerd

Double-X
5 antwoorden
 • Na het opnieuw installeren van Windows XP Pro met SP2 ben ik begonnen met alle software te installeren die ik nodig vind. Ging goed tot een zeker moment. Ik kreeg spontaan een melding dei meen ik luidde: beveiligingscentrum heeft windows@installer geblokkeerd. Er was geen keuze of ik dit wel of niet wilde. Alleen maar een knop met OK. Het gevolg lijkt te zijn dat ik nu bepaalde programma's (w.o. Adobe Photoshop Elements 2 of 3) niet meer krijg geinstalleerd. Na de verplichte velden met licenties e.d. kan ik op een knop "Installeer Photoshop Elements" drukken en vervolgens gebeurt er niets. De computer loopt ook niet vast of zo. Hoe kan ik die installer weer deblokkeren? Ik mag toch zeker zelf wel uitmaken of er iets geblokkeerd moet worden of niet? Bill!!!!! Bij voorbaat dank voor de reakties.
 • Vreemd probleem.

  Ik weet wel dat er een nieuwe Ms Installer is uitgebracht.
  www.microsoft.com/downloads
  even zoeken naar windows installer
 • Het kan zijn dat de Installer corrupt is geraakt. Probeer het volgende in de cmd in te voeren:

  @echo off
  path=%PATH%;c:\WinNT\System32\;
  msiexec /unreg
  msiexec
  egserver
 • start: config scherm > beveiliging centrum > uitzondering. Voge 'm toe aaan de uitzonderingen
 • Dank allen. Ik heb de tweede suggestie opgevolgd. Ik heb nu Installer 3.1 erop gezet. M'n Photoshop staat er intussen weer op.
  Over de laatste raadgeving: wat bedoel je met "uitzonderingen"? Die optie zocht ik nou juist maar die staat er bij mij dus niet bij. Kwestie van een instelling?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.