Vraag & Antwoord

OS Windows

Wat is cisvcc.exe voor proces?

6 antwoorden
  • Ik heb gemerkt dat als ik start, uitvoeren, msconfig/regedit doe, dat dat dan gelijk afgesloten wordt. Hetzelfde met een manuale registerinbreng en bij opstarten in veilige modus (de pc laat heel even bureaublad zien en start dan opnieuw op). Ik ging zoeken naar het probleem en wat blijkt? Als ik cisvcc.exe bij taakbeheer uitzet, kan ik wel in regedit/msconfig...Ik heb het uitgezet bij msconfig maar het komt steeds terug :roll: Weet iemand wat dit proces is en hoe ik kan instellen dat ik wel gewoon regedit/msconfig kan opstarten? BVD!
  • Klinkt als een virus of een worm, het komt wel eens voor dat zo'n malware uit 2 processen bestaat die elkaar controleren. Als je de ene beeindigd zorgt die andere er voor dat het proces weer opgestart wordt. Zoeken met [url=http://www.google.nl/search?q=civcc.exe]Google[/url] leverde in ieder geval niets op! Probeer het bestand eens te vinden op je PC en scan deze eens met http://virusscan.jotti.org en plaats ook eens een HijackThis log, mogelijk kan je dan ook de sleutels zien die dit proces opstarten. Groeten smeenk :wink:
  • bedoel je misschien dit bestand? -cisvc.exe inplaats van civcc.exe- kan zijn dat het een type foutje is :wink: hier is dus wel van alles te vinden op google.
  • [quote:490538cf07="www.liutilities.com"]cisvc - cisvc.exe - Process Information Process File: cisvc or cisvc.exe Process Name: Microsoft Index Service Helper Description: cisvc.exe is a process that belongs to the Microsoft Windows Operating System. It is used to monitor the memory usage in CIDAEMON.exe and prevent low memory problems. This is an essential system process and should not be removed. This program is an essential system process and should not be removed.[/quote:490538cf07] Gaap ze vallen in de herhaling :x Anyways, was het nou een typo van jou of niet (@TS)? Want zoniet dan: Kill it en kijk wat er gebeurt?
  • [img:ac5e2c3242]http://img313.imageshack.us/img313/4258/civcc25xg.jpg[/img:ac5e2c3242] :oops: is dus ci[b:ac5e2c3242]s[/b:ac5e2c3242]vcc :oops: [url=http://www.webuser.co.uk/forums/showflat.php/Cat/0/Board/security/Number/82539/an/0/]dit is het enige over cisvcc volgens google[/url]
  • Dat heet dus spyware/malware/adware/virus/trojan/tifus, net als svchost[b:ca9a265bc0]s[/b:ca9a265bc0] en NOD3[b:ca9a265bc0]1[/b:ca9a265bc0] en zo nog veel meer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.