Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Pictogrammen verschijnen niet in het systeemvak

Kevercat
2 antwoorden
  • Ik heb een redelijk verse Windows XP Pro + sp2 op een Asus V6-8095p laptop, alles bij elkaar misschien een maand oud maar ik heb ontdekt dat van verschijdene programma's die bij het opstarten als eerste opstarten het pictogram niet in het systeenvak komen te staan. Soms is dat bere lastig, zeker als het je antivirusprogramma betreft en het hulpprogramma voor het draadloos internet bijvoorbeeld.

    Als ik opstart (ik werk met de standaard kleurinstellingen van XP) dan zie ik de taakbalk op komen met twee kleuren blauw. De normale kleur blauw en daar waar de snelstartbalk moet komen is de kleur donkerblauw. Op het moment dat deze balk geladen is vanaf dat moment komen de pictogrammen in het systeemvak maar alles wat al opgestart is dat verschijnt dus niet. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
  • Eigenschappen van de taakbalk ( rechts op de taakbalk ) en dan onderin `niet actieve pictogrammen verwijderen' en dan aanpassen er langs. Nu kun je opgeven wat moet komen wen wat moet verdwijnen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.