Vraag & Antwoord

OS Windows

toetsenbord 6j 9h3 n

5 antwoorden
  • telkens wanneer ik in een teksverwerker (gelijk welke) op de toetsen 3 of 6 of 9 duw kom er 3n 6j 9h dit gebeurd in alle programma's hoe kan ik dit veranderen Vele dank
  • Ik vermoed dat je toetsenbord rot is. Openmaken en schoonmaken van het folie onder je toetsknopjes (met bijv spiritus) kán wel, als je durft, (nooit geschoten is altijd mis) maar het is wel een heel gedoe met al die knopjes rubbertjes. Makkelijker: nieuw of tweedehands toetsenbord aanschaffen.
  • Wanneer ik de NumLock toets uitschakel krijg ik de letters h j n en met de NumLock ingeschakelt 9h 6j 3n het toesenbord is nog maar een jaar oud en alle andere toetsen werken perfect Dank u
  • Als de levensduur nog geen jaar is dan kun je bijna zeker recht doen gelden op garantie: zo'n ding moet jaren mee kunnen dus met de aankoopbon terug naar de levancier en klagen! Je hebt als consument recht op een redelijke levensduur en de leverancier moet bij gebreken binnen een redelijke termijn ( en dat is dit toch! ) dus over de brug komen. Kan meteen bekeken worden of dezelfde fout ook op een andere pc optreedt. Succes ermee.
  • Bedoel je de cijfertoetsen boven de letters (1/!, 2/@, 3/# (...)) of die op het nummerblok (1/end, 2/down ,3/pg dn, 4/left, 6/right, (...))?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.