Vraag & Antwoord

OS Windows

HD Defect of XP opnieuw?

4 antwoorden
  • Aangezien ik in toenemende mate allerlei problemen tegenkom (XPhome) kwamen er al wat adviezen (via forum software zoals register opschonen, defragm,HitmanPro en wat allemaal niet.Toevallig heb ik ook nog een diagnostische opstartdiskette om problemen in XP op te lossen.Dat kwam omdat in de garantietijd er ook een defect HD was; nu is garantie voorbij...) Bij toepassen komt er een melding dat er een ernstig defect aan de HD is. De importeur (Medion) verwijst me door naar www.computerhulp (is van hen) of Medionshop.nl. Zowel een nieuwe HD als opnieuw XP is nogal ingrijpend (ZA,Norton,ADSL en nog wat meer) opnieuw erop.Heeft iemand nog een suggestie?
  • Bedoel je dat je een diagnoseprogramma van de fabrikant van de hdd hebt gebruikt? Als dat zo is dan kun je er wel vanuit gaan dat het idd aan de hdd ligt. De schijf zal steeds beroerder gaan presteren om het op een gegeven moment helemaal te begeven. Ik heb dit zelf ook een keer ondervonden.
  • ja, inderdaad van seagate zie ik. Dat bleek "ergens" met de pc meegeleverd te zijn, en moest op een diskette gezet worden. Voorlopig wacht ik toch maar even af, maar ik denk dat je gelijk hebt: steeds meer mankementen.
  • Maak iig regelmatig backups van belangrijke/onvervangbare bestanden. Je zou voor de zekerheid de kabel nog eens kunnen vervangen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.