Vraag & Antwoord

OS Windows

probleem met IE

7 antwoorden
  • Als ik in dreamweaver een pagina met afbeeldingen maak (zoals [url=www.tcdeschakel.be/frames/Menu%20-%20kalender/tornooien/schema/F%20Clubkampionschap%202005.htm]hier[/url] ) zie ik in de preview van dreamweaver (met IE) alle afbeeldingen. Als ik alles eenmaal op de server heb geplaatst, zie ik op mijn pc geen afbeeldingen meer. Op een andere pc werkt het dan weer wel. Dit is ook zo met de pagina's uit het [url=www.tcdeschakel.be]fotoalbum[/url] op andere sites heb ik ook soms problemen met javascripts
  • Zet de instellingen van IE eens terug op standaard. Extra > Internet Opties > Tabblad geavanceerd > Standaard instellingen herstellen. Extra > Internet Opties > Tabblad Beveiliging > Standaard niveau.
  • heb je afbeeldingen in de goede map geplaatst? De naam "images" is niet hetzelfde als "Images". Een andere oorzaak waar ik ook weleens tegenaan loop bij dreamweaver is dat de verwijzing in je code niet klopt. In sommige gevallen is de verwijzing van Dreamweaver iets als "file:\\c:\Windows\Desktop\Images\". Als je de pagina met deze verwijzing naar de server upload klopt deze verwijzing uiteraard niet meer (op de server bestaat geen c:\windows\desktop\images). Dus bekijk de code nog eens.
  • [quote:d69b4e1f8b="yolk2003"]heb je afbeeldingen in de goede map geplaatst? De naam "images" is niet hetzelfde als "Images". Een andere oorzaak waar ik ook weleens tegenaan loop bij dreamweaver is dat de verwijzing in je code niet klopt. In sommige gevallen is de verwijzing van Dreamweaver iets als "file:\\c:\Windows\Desktop\Images\". Als je de pagina met deze verwijzing naar de server upload klopt deze verwijzing uiteraard niet meer (op de server bestaat geen c:\windows\desktop\images). Dus bekijk de code nog eens.[/quote:d69b4e1f8b]Als dat zo zou zijn zouden wij de afbeeldingen ook niet kunnen zien en dat kunnen we wel.
  • :oops: Oeps, verkeerd gelezen. Ik las dat wij (buitenstaanders) de afbeeldingen niet konden zien. Maar hij kan ze zelf niet meer zien. Ik zet mijn geld in op de cache van IE. Ik denk dat als je de Temp Inter. Files leeggooid alles weer naar behoren werkt.
  • temp. internet files leeggemaakt, maar nog steeds geen foto's. Het probleem heb ik zelfs na een schone windows-installatie :-?
  • [quote:b0cb574dcb="DiTn"]temp. internet files leeggemaakt, maar nog steeds geen foto's. Het probleem heb ik zelfs na een schone windows-installatie :-?[/quote:b0cb574dcb]Heb je Windows geupdate? Probeer het eens met [url=http://www.mozilla.org/products/firefox]Firefox[/url].

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.