Vraag & Antwoord

OS Windows

windows xp opstartproblemen

6 antwoorden
  • windows xp start niet meer volledig :o op hij gaat tot het scherm wat eindigt met update succes daar na springt hij over in een scherm waar staat: windows kan niet goed worden gestart. excuses voor dit ongemak. blabla en dan kan ik kiezen voor vier dingen windows gewoon normaal opstarten als ik dit kies komt hij weer terug in het zelfde scherm veilige modus als ik dit kies komt hij terug in hetzelfde scherm. veilige modus met netwermogelijkheden ook hetzelfde veilige modus met opdrachtprompt ook hetzelfde oftwel me pc komt niet meer in windows wat is dit en wat kan ik ern mogelijk aan doen. en dan denk ik aan de BIOS aangezien dit het enigste is waar ik nog wel in kan komen. liever niet meteen formatteren als oplossing geven :-?
  • [quote:8a93e66d00="Matery"]het scherm wat eindigt met update succes[/quote:8a93e66d00]Heb je nieuwe hardware geplaatst, nieuw geheugen misschien?
  • Dit probleem heb ik ook.... Maar kreeg het probleem dat hij het registerbestand in c:/windows/system... niet kon vinden met andere woorden hij herkende de hd niet meer??? Geprobeerd om windows te herstellen ,lukte ook nie en daarna wou ie weer opstarten en krijg alleen zwart beeld.. :( Ik kan verder nixs meer.... :cry: :cry:
  • Heb mijn probleem opgelost ,de videokaart is naar de kl0te :cry:
  • windows is gewoon echt goed gecrasht heb geen hardware geinstalleerd ik maar naar iemand gebeld die hem waarschijnlijk kan maken dus als het goed is lost die het op die heeft trouwens wel gezegt dat het softwarematig is en dat het misschien een virus is ofzo
  • Windows Update :roll: ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.