Vraag & Antwoord

OS Windows

2 vragen over Windows 2000 Professional

4 antwoorden
  • Ik heb Windows 2000, versie 5.00.2195, Servicepack 4 Mijn eerste vraag is dat de opties van mijn taakbeheer verdwenen zijn.:( Ik zie alleen een box met alle taken, maar geen tabbladen meer zoals de grafiek zien van processor/geheugen etc. Hoe kan ik dat weer zichtbaar maken? Mijn tweede vraag is of het mogelijk is om in W2000, net als in Windows XP, op het buraublad, geen boxen meer te hebben om de icoonverklaringen van de snelkoppelingen. Een mooi bureaublad ziet er minder mooi uit omdat die "background boxen" om de teksten steeds zichtbaar zijn. Ik hoop dat dit duidelijk is wat ik vertel. Erg bedankt voor reacties alvast.:)
  • [quote:11a2cc8e18="wagnas"]Ik heb Windows 2000, versie 5.00.2195, Servicepack 4 Mijn eerste vraag is dat de opties van mijn taakbeheer verdwenen zijn.:( Ik zie alleen een box met alle taken, maar geen tabbladen meer zoals de grafiek zien van processor/geheugen etc. Hoe kan ik dat weer zichtbaar maken? .................................... [/quote:11a2cc8e18] Twee keer klikken op de bovenste balk, dan schakelt het bij mij om van de ene stand in de andere.
  • [quote:48a0e48b86="wagnas"]Mijn tweede vraag is of het mogelijk is om in W2000, net als in Windows XP, op het buraublad, geen boxen meer te hebben om de icoonverklaringen van de snelkoppelingen. Een mooi bureaublad ziet er minder mooi uit omdat die "background boxen" om de teksten steeds zichtbaar zijn. Ik hoop dat dit duidelijk is wat ik vertel.[/quote:48a0e48b86] Dit is standaard niet mogelijk in Windows 2000, maar er zijn genoeg programma's te vinden die deze functionaliteit toevoegen, zoald bijvoorbeeld [url=http://www.realityrift.com/applications/transtext/]Transtext[/url].
  • Bedankt allebei.:D Het dubbelklikken werkt. En ik zal dat programmaatje installeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.