Vraag & Antwoord

OS Windows

Is het mogelijk dat je sys automatisch boot

8 antwoorden
  • Ik heb een vraag je is er een tootlje dat er voor kan zorgen dat je p.c om een bepaalde tijd aan gaat zodat je als je uit bed komt dat je p.c is opgestart. Het betreft hier om een sys met de volgende specs. Win xp sp2 pro amd 3000+ 64 msi fx5700le msi mainbord 512 mb ram 320 GB schijf Ik hoor het graag Al vast Bedankt :wink:
  • Deze vraag is al een aantal keer gesteld. Gebruik de zoekfunctie van dit forum eens...
  • Volgens mij lastig zoeken, dus ik geef het antwoord toch maar even zo. In de BIOS zit over het algemeen een functie waarmee je de PC op een bepaalde tijd om kunt laten starten. Ook kan het zijn dat de functie waarmee je een PC vertelt wat hij moet doen na een stroomonderbreking op Always On staat. Als je wat last van stroomuitval hebt (als is het maar heel erg kort), dan kan dat ook de oorzaak zijn. Beide functies zou je in de handleiding van je moederbord terug moeten kunnen vinden.
  • Je zou ook even een tijdschakelaar bij de bouwmarkt kunnen halen.
  • [quote:280ec86394="gerben"]Je zou ook even een tijdschakelaar bij de bouwmarkt kunnen halen.[/quote:280ec86394]Mmm, ik vraag me af hoe je een gemiddelde ATX voeding wijsmaakt dat ie aan moet springen op het moment dat ie onder spanning komt te staan. Mijn ervaring is nl. dat ie gewoon keurig uitblijft. Of zie ik iets over het hoofd?
  • In de bios kan je instellen dat die moet opstarten nadat de stroom weer terug is. Kan men boekje van het mb niet vinden, anders had ik de juiste term even opgezocht.
  • In een willekeurige MSI manual staat in Power Management: [b:015e013764]After AC Power Loss: [Power On] [Power Off] [Last State][/b:015e013764]. Zoiets zal het dus wel zijn.
  • [quote:a3c588648c="Binary"]In een willekeurige MSI manual staat in Power Management: [b:a3c588648c]After AC Power Loss: [Power On] [Power Off] [Last State][/b:a3c588648c]. Zoiets zal het dus wel zijn.[/quote:a3c588648c] Juist die bedoel ik :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.