Vraag & Antwoord

OS Windows

kopieren DLL file naar Winnt/system32

6 antwoorden
  • Hallo, Ik krijg bij het starten van een programma de mededeling “ The procedure entry port VerSetConditionsMask could not be located in the dynamic link library ntdll.dll” Het blijkt dat de ntdll.dll (versie 4.00) inderdaad deze entry port niet bevat. Wie kan mij zeggen hoe ik deze dll file kan vervangen door ntdll.dll (bv versie 5). Als ik een nieuwere versie wil kopieren krijg ik de mededeling “Cannot create or replace ntdll.dll. The specified file is being used by Windows” OS System: Windows NT4 met SP5 Mvrgr Rien van Harmelen
  • Heb je het al in veilige modus geprobeerd?
  • Hallo Herman, Bedankt voor je reactie Ik heb het geprobeerd in de VGA Modus met hetzelfde (negatieve) resultaat. Ik weet niet of VGA Modus gelijk is aan Safe Modus ? "Safe Modus" is een onbekend begrip op mijn laptop. mvrgr Rien van Harmelen.
  • Ik denk dat de VGA-modus een soort standaard modus is, waarbij iedere videokaart werkt en dus goed is om video problemen op te lossen. De veilige modus van XP start op zonder allerlei stuur programma's te laden, dus een heel kale XP. Om dat voor elkaar te krijgen heb je hieronder de handleiding uit XP zelf: De computer opstarten in de veilige modus Druk deze instructies af voordat u verdergaat. Wanneer u de computer in stap 2 afsluit, zijn de instructies niet meer beschikbaar. Klik op Start en Afsluiten en klik in de vervolgkeuzelijst op Afsluiten. Klik in het dialoogvenster Windows afsluiten op Opnieuw opstarten en vervolgens op OK. Druk op F8 zodra het bericht Selecteer het besturingssysteem dat u wilt starten wordt weergegeven. Selecteer met de pijltoetsen de gewenste optie voor de veilige modus en druk op ENTER. Als u werkt met een dual- of multiple-bootcomputer, selecteert u met de pijltoetsen de gewenste installatie. Druk vervolgens op ENTER. Opmerkingen In de veilige modus hebt u alleen toegang tot basisbestanden en -stuurprogramma's (muis, beeldscherm, toetsenbord, massaopslag, basisvideo, standaardsysteemservices). Netwerkverbindingen worden niet tot stand gebracht. Als u alle bovenstaande bestanden en stuurprogramma's en de benodigde services en stuurprogramma's voor het starten van het netwerk wilt laden, kiest u de optie Veilige modus met netwerkmogelijkheden. Als u de optie Veilige modus met opdrachtprompt kiest, wordt de veilige modus niet gestart met de grafische gebruikersinterface, maar met een opdrachtprompt. U kunt ook de optie Laatste bekende juiste configuratie kiezen om de computer op te starten aan de hand van registergegevens die zijn opgeslagen toen het systeem de laatste keer werd afgesloten. In de veilige modus kunt u problemen opsporen. Als een probleem niet opnieuw optreedt wanneer u de computer in de veilige modus start, kunt u de standaardinstellingen en basisstuurprogramma's elimineren als mogelijke oorzaak. Als een apparaat dat u zojuist hebt toegevoegd of een stuurprogramma dat u hebt gewijzigd, problemen veroorzaakt, kunt u in de veilige modus het stuurprogramma verwijderen of de wijziging ongedaan maken. In sommige gevallen biedt de veilige modus geen uitkomst, bijvoorbeeld wanneer systeembestanden die Windows nodig heeft om op te starten, beschadigd zijn. In dat geval kan de Herstelconsole uitkomst bieden. Als u de pijltoetsen op het numerieke toetsenblok wilt gebruiken, moet NUM-LOCK zijn uitgeschakeld.
  • Mwa, het lijkt mij dat dat programma NT4 niet ondersteunt. :(
  • Ja, dat krijg je als je niet goed leest....... :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.