Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Vista display drivers probleem.

Anoniem
Edmond Varwijk
11 antwoorden
 • ik heb vandaag Windows vista geinstalleerd ,
  maar de display drivers doen het niet van mijn radeon 9600 pro.

  ik heb de vista drivers geprobeert maar niks helpt .
  hij installerd hem wel maar het beeld blijft net zo traag mat venster vershuiven en internetten .
  bij de display propertie vind hij ook niks geen gegevens van de graka.

  weet iemand mijn probleem ??
 • Kan makkelijk kloppen, de radeon drivers zijn niet gebouwt voor windows vista.

  Als ik het me goed herinder is Vista nog niet eens legaal uit, dus zullen die drivers ook nog wel niet komen. 8)

  Volgends mij mag je hier niet eens support vragen op legale dingen ?
  Als jou versie wel legaal is heb ik niks gezegt.
 • [quote:69806fc299="Jorijntjuh"]Volgends mij mag je hier niet eens support vragen op legale dingen ?[/quote:69806fc299]

  Op legale dingen mag je hier juist altijd support vragen. En op illegale ook, zolang je ons maar niet lastig valt met het illegaal maken van dingen. Maar aan een simpele word of windows vraag kan ik (en hoef ik!!) niet te zien of die word of windows legaal of illegaal is.

  Als je lekker wilt slapen snachts, gewoon zorgen dat je alle rekeningen betaalt (ook die voor je software).

  groetjes Edmond
 • [quote:82cf25aeb8="justen"]ik heb vandaag Windows vista geinstalleerd ,
  maar de display drivers doen het niet van mijn radeon 9600 pro.[/quote:82cf25aeb8]

  ATI heeft al vista drivers uitgebracht. Kijk maar bij www.ati.com en dan Software & Drivers, bovenste optie. Succes!

  groetjes Edmond
 • [quote:5c09c0ee47="Edmond Varwijk"][quote:5c09c0ee47="Jorijntjuh"]Volgends mij mag je hier niet eens support vragen op legale dingen ?[/quote:5c09c0ee47]

  Op legale dingen mag je hier juist altijd support vragen. En op illegale ook, zolang je ons maar niet lastig valt met het illegaal maken van dingen. Maar aan een simpele word of windows vraag kan ik (en hoef ik!!) niet te zien of die word of windows legaal of illegaal is.

  Als je lekker wilt slapen snachts, gewoon zorgen dat je alle rekeningen betaalt (ook die voor je software).

  groetjes Edmond[/quote:5c09c0ee47]

  Dan heb ik niks gezegd :)
 • [quote:9409361ac3="Jorijntjuh"]Als ik het me goed herinder is Vista nog niet eens legaal uit, dus zullen die drivers ook nog wel niet komen. 8) [/quote:9409361ac3]
  Er is onlangs een release candidate uitgebracht. Deze is eigenlijk alleen voor officiele beta-testers en mensen (bedrijven) die een abonnement hebben op de maandelijkse uitgave van MSDN-CD's. Een release candidate is juist bedoeld om ermee te gaan testen, zodat hardware-fabrikanten ook met fatsoenlijke drivers kunnen komen, op het moment dat Vista officieel uit komt.
 • Is zeker geen Release Candidate. Het is een beta 1. Daarna komt zeker nog een beta 2 en mogelijk meerdere interims, daarna een eerste Release Candidate. Soms wordt die dan gevolgd door de Gold Version, soms nog door een RC2 of zelfs RC3. Die Gold Version is ook de RTM, Release To Manufacturing (of Ready To Market).

  groetjes Ed
 • Je hebt gelijk, het was een beta. Foutje van mij, maar het ging er voornamelijk om dat deze alleen voor bepaalde groepen gebruikers bestemd is. Gelukkig lekt zoiets altijd uit op Internet…
 • maar de ati Windows vista drivers doen het niet .
  toen ik windows vista geinstallerd had deen de drivers het wel nadat ik de nforce drivers geinstalleerd heb deed ie het niet meer .
 • [quote:76fe426e99="justen"]maar de ati Windows vista drivers doen het niet . [/quote:76fe426e99] Dus je had deze drivers geïnstalleerd? En had je deze wel geïnstalleerd volgens de installatie instructies?
  [quote:76fe426e99="justen"]toen ik windows vista geinstallerd had deen de drivers het wel [/quote:76fe426e99] Bedoel je met de video drivers van Windows vista zelf?
 • [quote:c031241b23="jolo"][quote:c031241b23="justen"]maar de ati Windows vista drivers doen het niet . [/quote:c031241b23] Dus je had deze drivers geïnstalleerd? En had je deze wel geïnstalleerd volgens de installatie instructies?
  [quote:c031241b23="justen"]toen ik windows vista geinstallerd had deen de drivers het wel [/quote:c031241b23] Bedoel je met de video drivers van Windows vista zelf?[/quote:c031241b23]

  ja de windows vista drivers zelf

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.