Vraag & Antwoord

OS Windows

windows 2000 pro en achtergrond foto

Anoniem
snuffetje
5 antwoorden
  • ik heb onlangs een achtergrond ingesteld op mijn desktop pc en nu heb ik deze veranderd voor een andere, echter krijg ik bij het opstarten en afsluiten nog steeds de oude achtergrond te zien, ik krijg het met geen mogenlij heid meer weg, waar kan dit aanliggen??

    mvg
  • Ik heb dit probleem (ook windows 2000 pro sp4) ook, vaak staat de vorige achtergrond bij het opstarten en afsluiten en je huidige alleen wanneer hij al is opgestart.

    Waar het aan ligt weet ik niet, maar je zou misschien kunnen proberen om - voordat je een nieuwe achtergrond instelt - eerst de default achtergrond in te stellen, zodat je die ziet bij het afsluiten?
  • Ik heb zoiets ook wel eens gehad. Eerst had ik een bmp file als achtergrond gekozen en daarna een jpg file. De bmp file blijft in het register staan omdat eerst jpg files niet weer konden worden gegeven volgens mij. Dit is pas gekomen met active desktop. Ik heb het opgelost door een keer geen achtergrond te kiezen zodat je de normale blauwe desktop ziet. En dan weer de jpg als achtergrond te kiezen.
  • Volgens mij heeft dit te maken met active desktop. Schakel deze eens uit.
  • Bijna tegelijk :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.