Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Installer pop-up

8 antwoorden
  • Ik heb sinds een paar weken Office 2003. Nu heb ik het volgende probleem. Wanneer ik bepaalde programma's wil openen, popt het Windows Installer venstertje op. Dit gebeurt bij bv. MS Anti-Spyware. De melding is als volgt: "Preparing to install", gevolgd door "Please wait while Windows configures Microsoft Office 2003 Gathering required system information". Vervolgens het volgend scherm: [URL=http://img59.imageshack.us/my.php?image=untitled9mi.png][img:2d24adbb85]http://img59.imageshack.us/img59/7869/untitled9mi.th.png[/img:2d24adbb85][/URL] Na een paar keer op Cancel te hebben gedrukt lukt het dan toch om in het hoofdvenster van MS Anti-Spyware te komen. Wanneer ik dan Autoupdater start, krijg ik weer een Windows Installer schermpje en wil ie TI Connect 1.5(programma voor mijn grafische rekenmachine) configureren. Wie helpt mee dit probleem op te lossen.
  • dat heb ik nou ook af en toe, met een aantal programma's maar lang niet altijd. Zwaar irritant, inderdaad zegt die van mij dan ook dat hij office gaat configueren en TI Connect, is sowieso kloteprogramma, veroorzaakt vaak booterrors (zou niet compatibel zijn met XP SP2 lees ik als ik de fout naar Microsoft heb gestuurd). Ik zou niet weten hoe het komt, en een oplossing hiervoor zou wel handig zijn. Ik hou dit topic in ieder geval in de gaten.
  • heb je met de installatie gekozen voor geavanceerd daarna aanpassen en alle onderdelen installeren zo nee dan moet je steeds de cd rom erin doen ook ff kijken bijvoorkeuren van de antispyware instellingen kijken als je met opstarten pc van je popup af te komen kan je ook start>uitvoeren>msconfig>tab opstarten ff opzoeken welk vinkje je uit moet zetten bijv. startup msofficce of ms anti pyware
  • het probleem wordt veroorzaakt door [b:2a8141a294]This feature will be installed when required option [/b:2a8141a294](ook wel genoemd "Install on Demand"), met andere wooren de installer wordt geladen als het denkt dat er een nieuwe"feature" nodig is, ook al staat ie al op je computer probeer dit eens start uitvoeren gpedit.msc ga naar beleid voor lokale computer \ Computer Configuration \ beheer sjablonen \ Windows onderdelen \ Windows Installer dubbelklik op windows installer uitschakelen, klik ingeschakelt, en kies altijd uit de lijst.
  • Dank jullie wel, de pop-ups zijn verdwenen.
  • mooi, dan zal ik dat ook maar eens gaan proberen. \\EDIT: ik krijg een foutmelding als ik gpedit.msc invoer bij uitvoeren, gpedit of gpedit.exe werken ook niet... sterker nog, er komt op mijn pc helemaal geen bestand voor dat gpedit.* voor.
  • je moet ook geen exe intypen maar msc :wink:
  • als gpedit.msc niet werkt of niet bestaat doe dan het volgende ga naar start uitvoeren en type in mmc.exe ga naar bestand \ module toevoegen klik op toevoegen en dubbelklik op groepsbeleid de rest heb ik al uit gelegd

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.