Vraag & Antwoord

OS Windows

[XP] trusted sites ??

5 antwoorden
  • Hoi, ik weet dat ik via de 'Vertrouwde sites' toegang kan 'krijgen' op een server waar een Access database staat. Zonder deze instelling kan ik de database niet starten, ligt buiten de vertrouwde omgeving . Excel files gaan wel gewoon open. Ik kan onder de gebruikers niet bij deze instelling, is nogal ver dicht getimmerd. Access komt dan met de melding dat dit buiten de vertrouwde omgeving ligt. Is er nog een andere manier om dit toe te staan ?? Alvast bedankt.
  • Is dit thuis of op je werk?
  • op het werk, hoezo ??
  • De netste manier is om te vragen aan de systeembeheerder of er een reden is dat je er niet bij kan. Hij kan het je vertellen, en ook de toegang wel toezeggen.
  • [quote:a5e08a6ed1="polinski"].....Ik kan onder de gebruikers niet bij deze instelling, is nogal ver dicht getimmerd....... Alvast bedankt.[/quote:a5e08a6ed1] [quote:a5e08a6ed1="Martijn Hogendorf"]De netste manier is om te vragen aan de systeembeheerder of er een reden is dat je er niet bij kan. Hij kan het je vertellen, en ook de toegang wel toezeggen.[/quote:a5e08a6ed1] Als het dichtgetimmerd is, dan is dit meestal op het werk of iets dergelijks. Als het daar goed is dichtgetimmerd zijn de juiste policy's ingesteld en kan je er niets anders aan doen dan het te accepteren als dit niet veranderd mag worden. Als je het daarintegen zelf hebt gedaan is het een ander verhaal en kan je mogelijk geholpen worden. Vandaar mijn vraag of dit op het werk is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.