Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 3.1

6 antwoorden
  • Een kennis van mij heeft een hele oude laptop, waar Windows 3.1 op draait. Echter werkt het allemaal niet zo lekker en wil hij Windows opnieuw installeren. Maar hij heeft de diskette hiervan niet. Nu vroeg ik me af, is Windows 3.1 inmiddels gratis te downloaden, nu het zo verouderd is? En zo nee, waar kun je het kopen/hoe duur is het? Of heeft iemand nog een diskette hiervan liggen voor mij?
  • Ik heb volgens mij nog wel een (paar) versie(s) liggen. Ik neem aan dat je Nederlandstalig wilt hebben?
  • Het is niet gratis, en ook niet meer te koop. De enige manier om het te krijgen is het tweedehands aan te schaffen. Moet niet zo'n probleem zijn, lijkt me.
  • Volgens deze [url=http://www.logicalsky.com/Windows31_FAQ.htm]Windows 3.1 FAQ[/url] is Windows 3.1 nog te koop. En wel met MS-DOS 6.22. Want Windows 3.1 kan alleen geinstalleert worden als DOS al geinstalleerd is.
  • Iedereen heel erg bedankt voor de snelle reacties, en Hans: bedankt, maar ik heb er na even zoeken toch aan kunnen komen. Ik vind het eigenlijk niet de moeite waard om nog geld te steken in het ding, en had de mogelijkheid om het te downloaden... :oops:
  • [quote:253d515d2d="ludere"]Iedereen heel erg bedankt voor de snelle reacties, en Hans: bedankt, maar ik heb er na even zoeken toch aan kunnen komen. Ik vind het eigenlijk niet de moeite waard om nog geld te steken in het ding, en had de mogelijkheid om het te downloaden... :oops:[/quote:253d515d2d]even oftopic. AMD XP-2500+ @ 3200+ Boxed. dat heb ik ook . loopt als een trein :lol: . dat was het

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.