Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Andere achtergrond bij slaapstand

JimBFB
7 antwoorden
 • Omdat ik nogal veel de slaapstand funktie van Windows gebruik had ik graag een andere achtergrond gebruikt met progress bar bij het aktiveren van de slaapstand. En ook voor de eenvoud dezelfde achtergrond bij het terug aktiveren van Windows (met de grote progress bar over het volledige scherm). Hetgeen ik hierover op het net vind is me niet duidelijk helpt me in elk geval niet verder (hoogstens op forums, waar nooit een antwoord op gekomen is).
  Dat ik hierover nooit een oplossing ga vinden zal me dan ook niet verwonderen.
 • Weinig interesse in het onderwerp en tel daarbij de mogelijkheid van een tekort aan PC knobbels; en ik denk dat een antwoord op deze vraag nog wel een aantal jaar achterwege zal blijven. Droevig.
 • Overloopt blijkbaar niet van oplossingen. Tenzij het volledig onmogelijk is natuurlijk.
 • als jij slaapt is het toch ook donker .
  van daar een zwart scherm .
  als je dat niet leuk vindt .
  zet dan een screensaver aan
  en kick topic niet omhoog
 • Misschien is het je niet duidelijk, maar dat is blijkbaar niet nodig, omdat ik vrijwel 100% zeker ben dat jij de persoon niet zal zijn die me een oplossing kan geven. Het is nl. tijdens het uit de slaapstand komen dat ik een ander beeld wil dan het zwarte.

  En wat dat opkicken van het topic betreft laat dat maar aan mij over…..
 • [quote:7f201050c4]Weinig interesse in het onderwerp en tel daarbij de mogelijkheid van een tekort aan PC knobbels; en ik denk dat een antwoord op deze vraag nog wel een aantal jaar achterwege zal blijven. Droevig.[/quote:7f201050c4]Jij stelt een vraag en blijkbaar weet niemand op dit forum het antwoord en da's wat anders dan weinig interesse. Maar gelukkig voor de "knobbels" weet "wijsneus" JimBFB het antwoord ook niet. En dat is helemaal niet droevig! In tegendeel, daar word ik in dit geval vrolijk van!!![quote:7f201050c4]Overloopt blijkbaar niet van oplossingen. Tenzij het volledig onmogelijk is natuurlijk.[/quote:7f201050c4]Dat is niet uitgesloten maar wat let je om dat nou eens tot op het bot uit te zoeken of zonodig zelf een slimme oplossing te ontwikkelen. Dan pas heb je recht van spreken want dan ben jij inmiddels immers een Super PC knobbel![quote:7f201050c4]Misschien is het je niet duidelijk, maar dat is blijkbaar niet nodig, omdat ik vrijwel 100% zeker ben dat jij de persoon niet zal zijn die me een oplossing kan geven.[/quote:7f201050c4]Als de deelnemers aan dit forum zo ver beneden jouw niveau en waardigheid zijn is er niets dat je belet om je heil elders te zoeken. We zullen er niet om treuren vermoed ik…….[quote:7f201050c4]En wat dat opkicken van het topic betreft laat dat maar aan mij over…..[/quote:7f201050c4]Ook dat heb je helemaal mis want daar ga jij gelukkig niet over. Daar hebben we een moderator voor en wat mij betreft…….

  En voor nu, welterusten allemaal.

  Gr,
  Jim
 • Ik ga over tot de slaapstand,
  http://www.chembio.uoguelph.ca/driguana/gif/hibernat.gif

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.