Vraag & Antwoord

OS Windows

lavalys everest kernel driver

5 antwoorden
  • hi , ik heb windows-x prof sp2 geinstalleerd. daarna heb ik het prog everest geinstalleerd. het prog werkt , tenminste ik kan geen fout constateren. als ik nu windows opstart krijg ik telkens een venster dat zegt dat er nieuwe hardware is gevonden en dat de lavalys everest kernel driver moet worden geinstalleerd. ik heb al geprobeerd om aan het verzoek in het venster te voldoen , maar vind niets. als ik het venster annuleer , werkt het prog toch. onder apparaatbeheer staat de driver onder =andere hardware = met een geel vraagteken. wat moet ik met deze fout doen ? bij voorbaat dank voor info/hulp in deze. groeten cormar.
  • Ik zou eerst het device met het vraagteken eens uitschakelen. Dit kan je doen door bij de eigenschappen van dat device een vinkje te plaatsen. Als alles dan nog goed werkt, zou ik het device verwijderen. Mogelijk is deze device 2 keer geïnstalleerd?
  • je kan hem ook uitschakelen dat is iets minder rigoreus dan verwijderen maar waarschijnlijk even effectief...
  • heb device met vraagteken uitgeschakeld. zo te zien werkt het prog nog normaal. bedankt voor jullie reacties. groeten cormar
  • die zooi kreeg ik op een gegeven moment ook, toen ik een keer ccleaner had gebruikt, alle software die ik daarna installeerde stond ineens met vraagtekens in apparaatbeheer, ik heb die zooi daar allemaal gewoon verwijderd aangezien het gewoon een fout was van windows, inmiddels is het probleem vanzelf opgelost. Ik heb er nu geen last meer van als ik programma's installeer. Het was in ieder geval wel heel erg irritant, want iedere keer als je opstarte kreeg ik een stuk of vijf popups dat er nieuwe hardware was gevonden. Dat windows is blijkbaar niet zo snugger, ik installeer software, en wat krijg ik? hardware! :evil: Maar je kan die onzin dus gewoon verwijderen in apparaatbeheer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.