Vraag & Antwoord

OS Windows

PC blijft opstarten

6 antwoorden
  • Wie kan me helpen met het volgende probleem: PC 20 GB harde schijf 327 Mb intern geheugen blijft na het opstarten steeds doorstarten. Wat heb ik inmiddels gedaan: diverse malen XP SP2 erop geïnstalleerd, Fdisk, formatteren WD tool erover laten lopen helaas nog steeds zonder resultaat. De WD tool gaf geen foutmeldingen dus ik denk dat de harde schijf goed is. Heeft iemand een idee waar ik nog naar moet kijken. Zojuist bleef hij het na de zoveelste installatie van XP het ongeveer 15 minuten doen en begon weer te rebooten. :evil:
  • kan een warmte probleem zijn .
  • [quote:048a3fc136="plextor"]kan een warmte probleem zijn .[/quote:048a3fc136] Natuurlijk moet je niets uitsluiten maar als je net een PC opstart (voor het eerst die dag) is hij nog "koud" en als hij dan direct weer opstart denk ik dat die mogelijkheid afvalt. Toch bedankt voor het meedenken en ik zal de kast eraf halen!!
  • [quote:bd4a9a7981="AdBremmer"][quote:bd4a9a7981="plextor"]kan een warmte probleem zijn .[/quote:bd4a9a7981] Natuurlijk moet je niets uitsluiten maar als je net een PC opstart (voor het eerst die dag) is hij nog "koud" en als hij dan direct weer opstart denk ik dat die mogelijkheid afvalt. Toch bedankt voor het meedenken en ik zal de kast eraf halen!![/quote:bd4a9a7981] Controleer ook is het geheugen met memtest86+ [url]http://www.memtest.org/[/url]
  • [quote:9dae08d681]Controleer ook is het geheugen met memtest86+ [url]http://www.memtest.org/[/url][/quote:9dae08d681] Hartelijk dank voor je reactie. Ik ken het programma niet, draait het ook in de safe mode. Wanneer ik XP nl. normaal opstart blijft hij opstarten.
  • [quote:1de3b632ad="AdBremmer"][quote:1de3b632ad]Controleer ook is het geheugen met memtest86+ [url]http://www.memtest.org/[/url][/quote:1de3b632ad] Hartelijk dank voor je reactie. Ik ken het programma niet, draait het ook in de safe mode. Wanneer ik XP nl. normaal opstart blijft hij opstarten.[/quote:1de3b632ad] Heb het inmiddels op flop, ga het proberen, je hoort het!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.