Vraag & Antwoord

OS Windows

Mail met geluid en animatie

14 antwoorden
 • Ik kreeg een mailtje van een kennis met animatie + geluid. Leuk, maar is een manier om die animatie en het bijbehorend geluid uit die mail te destilleren en op een of andere wijze te bewaren voor eigen gebruik? Kan dit, zo ja: hoe?
 • Helemaal niemand???? Er moet toch een methode bestaan om die informatie uit dat mailtje "los te weken".....?
 • is het niet als bijlage toegevoegd zo ja --bestand -- bijlage opslaan zo nee -- rechtklikken en voor opslaan kiezen
 • Is niet als bijlage toegevoegd...: het grafisch deel (animated gif) staat in het berichtvenster, geluid zal wel "ergens" in de broncode staan...(?) Tja..., die animated gif opslaan zal nog wel lukken, maar dat geluid.....??
 • Ik haal deze topic nog 1x naar boven....: ik kan me nauwelijks voorstellen dat er niemand is die hier geen antwoord op weet.... :(
 • Is het een html mailtje? Dan kun je vast wel in je mail client (zou handig zijn als we weten welke het is) de broncode van het bericht bekijken. En waarschijnlijk zie je dan wel een link naar het geluidsbestand. Voor Outlook Express: - Selecteer het bericht - In het menu Bestand kies je Eigenschappen - In het tabblad Details kies je voor Bron (of iets dergelijks, ik vertaal het even uit mijn hoofd) Voor Thunderbird: - Selecteer het bericht - Toetscombinatie CTRL-U, of View -> Source
 • Het betreft inderdaad Outlook Express....... Ik heb ook al een poging gedaan om via de "Eigenschappen" , "Details", "Bron van bericht" iets te achterhalen. Wat betreft dat geluid: Is het altijd zo dat dit "ergens opgehaald" wordt?? Dit zou dus b.v. betekenen dat het geluid achterwege blijft als er geen verbinding is....?? Waar moet ik naar zoeken in die eigenschappen: een webadres?
 • als je je mailtje gaat bekijken, dan moet je daarna ff op Beantwoorden klikken ga dan naar beeld\ bron bewerking onderaan het scherm klik je dan op bron je ziet dan de html code als ik een mailtje naar jou verstuur dan ziet de code voor geluid er zo uit [b:5a97a218a3]BGSOUND balance=0 src="C:\mr. mo - Manamana.mp3" volume=0>[/b:5a97a218a3] als jij dan mijn mailtje bekijkt in de bron dan ziet et er zo uit [b:5a97a218a3]BGSOUND balance=0 src="cid:000901c5c69f$bd293020$0100000a@barry3hqptctmi" volume=0>[/b:5a97a218a3]
 • Nou, 't enige dat ik kan vinden is in het geval van het voorbeeld: [b:b0422abf64]Content-Type: audio/wav; name="Dedo.wav" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-ID: <000a01c18d34$d71e7d80$0100007f@juleszol>[/b:b0422abf64] Heel aardig, maar dat leert me nog steeds niet waardat geluid "verstopt" zit! Waar komt die audio info vandaan???
 • die zooi zit ingebakken in je mail In jou geval is niet zo moeilijk om het geluid te achterhalen [url=http://www.coremud.org/sounds/dedo.wav]dedo.wav[/url] p.s ik gebruik [url=http://www.tongsoft.com]deze [/url] regelmatig om et geluid uit die mails op te nemen en weg te saven
 • [quote:b263b878a4="amira"]die zooi zit ingebakken in je mail In jou geval is niet zo moeilijk om het geluid te achterhalen [url=http://www.coremud.org/sounds/dedo.wav]dedo.wav[/url] p.s ik gebruik [url=http://www.tongsoft.com]deze [/url] regelmatig om et geluid uit die mails op te nemen en weg te saven[/quote:b263b878a4] Hmm...., je kunt dus blijkbaar niet "met de hand" die .wav file uit dat mailtje filteren.....(???) Dank voor de links.....!
 • Als ik bij Google "dedo.wav" intyp, krijg ik een aantal hits. Hier staat ie tussen: http://www.coremud.org/sounds/ Of is het niet zo simpel...?
 • [quote:213a2b542e="lion"]Hmm...., je kunt dus blijkbaar niet "met de hand" die .wav file uit dat mailtje filteren.....(???) Dank voor de links.....![/quote:213a2b542e] Het kan wel. Je hebt zelf al aangegeven waar je het geluidsbestand kan vinden. [quote:213a2b542e="lion"]Nou, 't enige dat ik kan vinden is in het geval van het voorbeeld: [b:213a2b542e] Content-Type: audio/wav; name="Dedo.wav" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-ID: <000a01c18d34$d71e7d80$0100007f@juleszol> [/b:213a2b542e] Heel aardig, maar dat leert me nog steeds niet waardat geluid "verstopt" zit! Waar komt die audio info vandaan??? [/quote:213a2b542e] Daarachter zie je een heleboel karakters achter elkaar. Deze moet je selecteren tot de regel [code:1:213a2b542e] ------_=_NextPart_<cryptische getallen/letterreeks> [/code:1:213a2b542e] Plak deze tekst [url=http://www.pstruh.cz/util/base64-decoder-encoder.asp]hier[/url] en kies dan voor "decode the data from a Base64 string (Base64 decode)" en voor "export to a binary file, filename" en als bestandsnaam (in dit geval) "Dedo.wav". Als het goed is krijg je dan het wav-bestandje teruggestuurd.
 • Gesnopen... Als ik tijd heb ga ik er mee aan de gang......

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.