Vraag & Antwoord

OS Windows

Crtl+Alt+5 geen euroteken maar paint

6 antwoorden
  • Ik heb een vreemd probleem ik maak gebruik van windows XP Home edition met SP2. Wanneer ik de sneltoets Crtl+Alt+5 gebruik wordt niet een euroteken geplaatst maar opent het programma paint. In word en msn e.d. kan ik met Crtl+Alt+E wel een euroteken neerzetten, doe ik dit in google of zoiets dan krijg ik met deze combinatie een "é" Nu zou je zeggen dit is verkeerd ingesteld. In word staan zowel Crtl+Alt+5 en Crtl+Alt+E voor het euroteken. Alleen Crtl+Alt+E geeft een euroteken. verwijder ik een van beide geen verschil Ik heb ook gekeken bij de snelkoppeling van paint of daar toevallig de sneltoets Crtl+Alt+5 stond ingesteld voor dit programma. Hier staat echter vermeld dat en geen sneltoets is ingesteld. Heel vreemd dus. Alle andere sneltoetsen kloppen wel alleen deze niet. Wie wie ken het probleem. Is er een file in windows waar alle sneltoetsen in staan en waar is deze te vinden? Alvast bedankt.
  • alt+5 €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
  • nee hoor. Alt plus vief = niks crtl + alt + 5= € crtl + alt + e= é
  • [quote:83825fd44a="Sander_e_s"]nee hoor. Alt plus vief = niks crtl + alt + 5= € crtl + alt + e= é[/quote:83825fd44a] hoe kom je daar bij . alt plus vief = zeker niks . maar rechter alt plus vijf is €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€. shift plus 5 is %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%.
  • rechter Alt+5 is idd een € teken. Bedankt daarvoor dit wist ik niet. Ik kan me iig weer redden nu. Toch blijft het vreemd. In het verleden was het altijd Crtl+Alt+5 en nu niet meer. Ik heb nietsgeinstallerd o.i.d. en zoals ik zei eld het alleen voor deze toetscombinatie. Mocht iemand het nog weten graag.
  • linker alt plus numeriek 0128 = €

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.