Vraag & Antwoord

OS Windows

Dringend hulp nodig: filerecovery

Anoniem
tinus89
18 antwoorden
 • Een rar-bestand.

  Moest van het ene huis naar het andere, geen dvd-brander.

  Ge-rar'd, max 700MB, dus het part1-bestand op cd gebrand. Nog wat ruimte over op usb-stick, dus het part2 rar-bestand weer gerard, max 60MB. Het ene bestand op de mp3speler, het andere bestand via yousendit naar mn email zenden. Je raad het al:

  Ik heb het bestand wat ik op mn usb had, ook naar mn email gestuurd. De bestanden op de bronpc zijn daarna weggegooid. IS er een manier om ze terug te halen? Of het rar-bestand toch nog te openen en het uit te kunnen pakken?
 • Undelete software gebruiken.

  groetjes Edmond
 • PC INSPECTOR File Recovery 3.0 Convar gratis

  http://www.pcinspector.de/

  groetjes Edmond
 • heel erg bedankt!!!! Ik ga het morgenochtend direct uitproberen.
 • alleen wel een beetje jammer dat hij geen rar-bestanden accepteerd :cry: :evil:


  Iemand nog een andere mogelijkheid?
 • [quote:edb8d393a3="tinus89"]alleen wel een beetje jammer dat hij geen rar-bestanden accepteerd. Iemand nog een andere mogelijkheid?[/quote:edb8d393a3] Als het geen Freeware hoeft te zijn, dan zou je het kunnen proberen met Recover My Files.
 • het hoeft voor mij op zich geen freeware te zijn, alleen ik kan het niet kopen…… :oops:

  Wat dat betreft eigenlijk ook weer wel dus….. nog ideeen?
 • [quote:e8ec42a114="tinus89"]alleen wel een beetje jammer dat hij geen rar-bestanden accepteerd[/quote:e8ec42a114]

  Hij kan in principe alles recoveren heeft voor bepaalde formaten echter een advanced modus. Die kun je uitzetten door van Functie > Search Bestand te gaan naar Functie > Media Verificatie.

  Download anders op http://consumer.undelete.com/downloads/downloads.asp?RId=1&CId=13&SId=2 de trialware van Undelete. Die heeft wel beperkingen maar daarmee kun je wel checken of het rar-bestand uberhaupt nog te recoveren is. Anders is alle moeite toch al voor niets.

  groetjes Edmond
 • [quote:b8e6a045c2="tinus89"]heel erg bedankt!!!! Ik ga het morgenochtend direct uitproberen.[/quote:b8e6a045c2]

  Zoiets moet je altijd zo snel mogelijk doen en niet uitstellen. Hoe langer je wacht, hoe minder kans dat je het kunt herstellen.

  groetjes Edmond
 • klopt, maar de pc stond toch al uit op het moment dat ik er achter kwam, en is daarna niet meer aangeweest, dus dan zou het wel kunnen wachten.

  Die undelete heb ik geprobeerd, alleen die doet(demo versie) alleen maar tot 64KB. Hij zegt wel dat ie te recoveren is. Ik heb nog 2 andere programma's gevonden die ik nu ga proberen.

  Heeft het ook nog extra nut om het in de veilige modus te doen?


  EDIT:

  [quote:23146e21ea="Edmond Varwijk"][quote:23146e21ea="tinus89"]heel erg bedankt!!!! Ik ga het morgenochtend direct uitproberen.[/quote:23146e21ea]

  Zoiets moet je altijd zo snel mogelijk doen en niet uitstellen. Hoe langer je wacht, hoe minder kans dat je het kunt herstellen.

  groetjes Edmond[/quote:23146e21ea]

  IK zit nu steeds op een andere computer hoor…… :lol:
 • Ik kan in ieder geval met recoverysoftware vrij veel van de inhuod van het rarbestand recovere, van voor het inpakken.


  En de rar-bestanden die ik nog wel heb, zijn die mischien toch nog deels uit te pakken of te recoeren?
 • Dat ligt eraan wat er inzit, één groot bestand of allemaal kleine. Alleen is mijn ervaring met RAR dat je alles compleet en met kloppende CRCs moet hebben, anders verdomt ie het. Heel anders dan ARJ dat altijd wel bereid is er iets nog van te maken. Ik ben dus bang dat je de RAR pas kunt unrarren als je alles compleet hebt.

  Maar volgens mij moet je gewoon recoveren, kopieren en met de kopies aan het experimenteren gaan.

  groetjes Edmond
 • Het is een rar-bestand met meerdere kleinere bestanden.

  En wat ik heb kunnen recoveren is de inhoud van het bestand, naja deels dan, Van waar het stond voordat ik het inpakte.

  Maar is er niet een of ander programma waarmee ik het evt alsnog kan openen (ik weet dat de bestanden beschadigd zullen zijn, aangezien een deel ontbreekt, maar mischien is een deel toch nog goed)?

  En zou het helpen om dit op een groter forum te vragen zoals bijv tweakers?

  Alleen ik kan niet op tweakers registreren aangezien ik alleen een Yahoo en een Hotmail email heb. Is er misschien een oplossing om me toch te registreren? Ik wil er zo graag op….
 • als je winrar opstart .
  dan is er ook een optie voor het herstellen van een rar file.
 • hmmm volgens mijn werkt het, een kijken wat hij ervan maakt…. 8)


  EDIT:

  Okee heren (en evt. dames).
  Ik wil jullie even heel hartelijk bedanken. Met behulp van winrar heb ik het grote bestand van 700 MB uitgepakt (met archief herstellen). Daar was ie een tijdje mee bezig, en toen vroeg hij om part2, het bestand wat ontbrak/beschadigd was. Die was er niet, dus dat heb ik geannuleerd. Vervolgens ga ik naar de directory waar hij het uitpakte, en kom vervolgens tot de ontdekken dat 98% van de bestanden die in het archief zaten, gewoon zonder problemen zijn uitgepakt!! :D :o :D
  Vervolgens heb ik de bestanden die ik heb kunnen recoveren ernaast gezet, en ben tot de conclusie gekomen, dat er maar 3 bestanden ontbreken, die ik vervolgens nog op mijn email weervond. Alles is dus zo goed als weer compleet, ik moet het alleen nog even ordenen.

  Ik ben dus heel blij, heeel hartelijk bedankt!!!! :D :P (nogmaals :lol: ).

  Er mag wat mij betreft een slotje op…….

  DUIZEND MAAL DANK!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 • Je redding is denk ik dat het een hele zooi kleinere bestandjes was. Was het 1 900MB file en je had die ge-rard over meerdere files en daarvan was er 1 weg, moet RAR er zelf bits bij gaan verzinnen.

  Mooi dat het gelukt is. Daar heb je dus geen Tweakers voor nodig :)

  groetjes Edmond
 • neej inderdaad. Toch leuk dat zoiets op een wat kleiner forum zoals deze(ook het enige pc-forum waar ik op zit) ook gewoon lukt!! :D

  Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk,
  ik ben vandaag zo ontzettend vrolijk, zo vrolijk was ik nooit!!!! :lol: 8) :D
 • [quote:398b1323ae="tinus89"]neej inderdaad. Toch leuk dat zoiets op een wat kleiner forum zoals deze(ook het enige pc-forum waar ik op zit) ook gewoon lukt!! :D

  Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk,
  ik ben vandaag zo ontzettend vrolijk, zo vrolijk was ik nooit!!!! :lol: 8) :D[/quote:398b1323ae] en wat was nu de goude tip

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.