Vraag & Antwoord

OS Windows

Blauw scherm

9 antwoorden
  • Ik heb echt al 3 dagen alle fora afgestruint maar ik kan de oplossing voor mijn blauwe scherm echt niet vinden! hieronder de link met de foutmelding: [url]http://home.wanadoo.nl/j.j.jochemsen/lenno.jpg[/url] ik heb sindskort een draadloos internet via een USB adapter... ook heb ik sindskort een PCI firewire kaart erin zitten..... ook krijg ik telkens de foutmelding als ik het Bittorent programma Azureus gebruik of het programma Limewire Wie o wie helpt mij van dit probleem af???
  • Kijk eens of je hier iets mee kunt. Ik denk zelf aan een rotte driver. http://kadaitcha.cx/stop_err.html#d1
  • google search op [url=http://www.google.co.za/search?hl=en&q=driver_irql_not_less_or_equal+ndis.sys&btnG=Google+Search&meta=]driver_irql_not_less_or_equal ndis.sys[/url]. Heb ze verder niet doorgespit; misschien zit er wat tussen.
  • Met Azureus en Limewire heb ik ook wel eens problemen gehad. Die beide programma's draaien op Java. Probeer dat eens te deïnstalleren en opnieuw erop te zetten. En als je de usb adapter en firewire kaart van je systeem verwijderd via apparaatbeheer(en daarmee de stuurprogramma's) doet het probleem zich dan nog steeds voor?
  • ik denk een driver probleem van isdnkaart of netwerkkaart.
  • Ik denk eerder aan een geheugenprobleempje. Ik kreeg hetzelfde scherm toen ik incompatible geheugen uit probeerde.
  • indien het aan het geheugen kan liggen probeer memtest te draaien. http://www.memtest86.com
  • ik heb dus sindskort deze draadloze modem.... Sitecom Wireless Network USB Adapter 54G WL-113 nu heb ik ontdekt dat windows de driver voor deze USB adapter geen geldige handtekening heeft gegeven... misschien dat dat het probleem is voor mijn blauwe scherm? heb ik meteen de volgende vraag, hoe krijg ik voor dit apparaat dan de goede driver? ik kan hem nergens vinden op internet of op mijn bijgeleverde CD-ROM. de betreffende driver die ik nu voor die usb adapter heb is: zd1211u.sys VERSIE: 1.146.705.2004
  • [quote:764eee940f="bruggink10"]ik heb dus sindskort deze draadloze modem.... Sitecom Wireless Network USB Adapter 54G WL-113 nu heb ik ontdekt dat windows de driver voor deze USB adapter geen geldige handtekening heeft gegeven... misschien dat dat het probleem is voor mijn blauwe scherm? heb ik meteen de volgende vraag, hoe krijg ik voor dit apparaat dan de goede driver? ik kan hem nergens vinden op internet of op mijn bijgeleverde CD-ROM. de betreffende driver die ik nu voor die usb adapter heb is: zd1211u.sys VERSIE: 1.146.705.2004[/quote:764eee940f] nobody? :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.