Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Link / windows update knop werken niet meer?!

TheLastHero
5 antwoorden
 • Hoi,

  Sinds kort lukt het me niet meer om een windows update te doen. Als ik op de windows update knop druk gebeurt er niets.

  Dit probleem heb ik ook met programma's die vanuit internet explorer opgestart moeten worden, bijvoorbeeld de inlogpagina om rabobank internetbankier te openen.

  Dit probleem had ik ook als ik vanuit het mail programma outlook express 6 een internet link aanklikte, maar die heb ik kunnen oplossen door bij mapopties de goede link aan te passen.

  Het lukt me niet om de rest goed te zetten wie weet wat ik moet doen?

  Ik gebruik windows XP mer serv.pack 2. Pentium 4 (540, 3.2ghz, 800mhz, S-775) en 1gb intern geheugen.
 • dit sloeg ik ooit op over dit item:

  Ga naar Start, kies Programmas op Accessories, en selecteer Windows Explorer. In het menu Extra klikt je op Map-Options, en dan op Bestandstype. Bij Registered Bestndstype klikt je op URL:File Transfer Protocol en dan op Advanceerd. Bij Acties klikt je op Open en dan op Edit. Het veld Application Used To Perform Action bevat waarschijnlijk de verkorte padnotatie naar de browser. Verander het van (bijvoorbeeld) 'c:\progra~1\intern~1\iexplore.exe' in 'c:\program files\internet explorer\iexplore.exe'. Klik twee keer op OK en dan op Close.

  Deze handeling moet je herhalen voor URL:Gopher Protocol, URL:Hypertext Transfer Protocol en URL:Hypertext Transfer protocol with Privacy.

  en/of

  Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen in Internet Explorer:

  1. Sluit alle geopende programma's af.
  2. Klik op Start en klik op Uitvoeren.
  3. Typ regsvr32 urlmon.dll en klik op OK.
  4. Als het bericht 'DllRegisterServer van urlmon.dll geslaagd' wordt weergegeven, klikt u op OK. Meestal is dit al voldoende, anders verder gaan zoals hieronder beschreven.

  Als het probleem nog niet is opgelost, herhaalt u stappen 2-4 voor de volgende bestanden (vervang in stap 3 Urlmon.dll steeds door de naam van een van de bestanden hieronder):

  Shdocvw.dll
  Msjava.dll
  Actxprxy.dll
  Oleaut32.dll
  Mshtml.dll
  Browseui.dll
  Shell32.dll (alleen Windows XP en Windows 2000)


  Kijk ook even in verkenner:

  extra > mapopties > bestandstypen > URL:Hyper Text- overdrachtsprotocol > geavanceerd > bewerken > dan hoort er bij "Toepassing die voor de actie wordt gestart" het volgende te staan >
  C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome
 • Je kan proberen IE opnieuw te installeren

  Klik hier om ie te downloaden
 • Ik heb het volgende gedaan:
  Het volgende programma gedownload —> IEFix op
  http://www.winxptutor.com/download/iefix.zip
 • en, heb je dat progje ook gedraaid?
  en heeft het geholpen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.