Vraag & Antwoord

OS Windows

Software Deinstaleren

Anoniem
Dark ANcient
4 antwoorden
  • Hoi beste forumleden, ik zit met een probleem. Ik heb op deze computer van mij een paar programma's zitten die ik er GRAAG vanaf zou hebben.
    Alleen is het probleem dat telkens als ik naar het het software menu ga van Windows en op het verwijderen van de desbetreffende software klik dat het softwaremenu helemaal vast loopt en niets meer doet. Dan komt er ook een foutmelding van windows dat rundll32.exe niet reageert. Ik heb Windows XP en er lijkt geen virus of spyware meer op mijn computer te zitten.. Iemand een idee hoe ik toch de software kan verwijderen?
  • Probeer eens rechtstreeks met de eigen uninstall van je software als die er is. Of het programma er opnieuw bovenop installeren, zodat de uninstall bestanden ook weer in orde zijn. Anders map van de software verwijderen vanuit verkenner, en met bvb regcleaner alles zoeken van die software en uit het register verwijderen. Veel kans wel dat er dingen blijven (niet doen als uninstall van andere software ook niet gaat, want ligt dan niet aan dat ene programma zelf).
  • Ik moet zeggen dat bij die software geen uninstall zat. Ik heb ook al geprobeert om er dezelfde software erbovenop te instaleren. En ik heb het probleem met meerdere programma's maar niet met allemaal.

    EDIT: Dankjewel Juul, de regcleaner heeft gewerkt! :)
  • niet alles is even zorgvuldig geprogrammeerd, maar toch kom je dat niet zo vaak meer tegen. om welke software gaat het eigenlijk…?
    het enige wat dan nog helpt is: handmatig verwijderen en de registry gaan napluizen op vermeldingen van de naam van de maker en de naam van het programma.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.