Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

win 98 se beveileging

None
9 antwoorden
 • Wie kan mij helpen met het oplossen van de internet-restricties, deze staat namelijk aan en zou ik graag uit willen zetten, maar niemand weet het supervisorwachtwoord. Is er in regedit of zo iets te doen?
  alvast bedankt voor de reacties.
 • Windows 98 heeft geen supervisors wachtwoord.
  Mogelijk zijn er wel policies gedefinieerd.

  Welke restricties bedoel je precies?
  Mag je niet op internet?
  Of mag je de internet opties niet wijzigen?
  Of mag je bepaalde sites niet benaderen?
  enz.
 • Herman,
  Als ik internet explorer open dan moet ik daar een wachtwoord ingeven.
  Als ik hier op aanuleren klik dan kan ik naar [b:9966abc8bd]exstra[/b:9966abc8bd] boven in de balk, vervolgens ga ik naar [b:9966abc8bd]internet opties[/b:9966abc8bd], dan naa [b:9966abc8bd]Tabblad inhoud[/b:9966abc8bd], en dan zie je [b:9966abc8bd]internet restricties[/b:9966abc8bd]. Deze staat aan. ik zie alleen de knop [b:9966abc8bd]uitschakenen [/b:9966abc8bd]en [b:9966abc8bd]instellingen[/b:9966abc8bd]. Als ik op 1 van bijde klik dan moet ik hier een wachtwoord ingeven. Dus ook om hem uit te schakelen. Mijn vraag is dus waar kan ik dit doen zonder dat ik een wachtwoord heb.
 • Je kunt alle wachtwoorden uit win98 verwijderen, door de *.pwl bestanden uit de windows directory te verwijderen. Mogelijk is iemand met poledit aan het klooien geweest?
 • zie je geen tabblad algemeen op het scherm inhoud?
  daar kun je het gebruik van een supervisorwachtwoord instellen.
  kent je pc meerdere gebruikers, of meerdere identiteiten in outlook express? dan kun je misschien met het wachtwoord van de hoofdidentiteit verder komen (geen ervaring mee, maar zou me niet onlogisch lijken)
 • Gerben,
  Jammer maar dit is niet de oplossing voor dit probleem. Ik heb dit namelijk gedaan en opnieuw opgestart maar helaas ik heb het zelfde probleem.
 • Werkt dit misschien: http://www.onecomputerguy.com/ie_tips.htm#password
 • derk,
  Ik ben de enige gebruiker en zie geen tablad algemeen, dus helaas hier kan ik niets mee.
 • Gerben,
  Bedankt, dit was inderdaad de oplossing van het probleem.
  Iedereen bedankt voor zijn of haar moeite, ik kan nu verder met deze machine.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.