Vraag & Antwoord

OS Windows

Faxen met WindowsXP en ADSL

4 antwoorden
  • Is het mogelijk om met XP te faxen via ADSL? Dick
  • Het lijkt me op dit moment niet. De fax van de tegenpartij staat op het telefoonnet, dus die moet je ook bereiken door uit te bellen. In theorie zou het wellicht kunnen via diensten als Skype Out of Voip Buster, maar ik zie niet direct hoe je de fax wizard zo ver kunt krijgen dat die hier gebruik van zou kunnen maken. En dan is het nog maar zeer de vraag of je een correcte verbinding kunt maken, want VOIP werkt toch weer net iets anders dan een analoge lijn.
  • het kan wel met windows, als het goed is zou er in het comfiguratischerm een map staan met de naam printers en faxapparaten, hierin staat een programmatje genaamd fax. Start dit op en klooi er maar wat mee.
  • [quote:e69542d1b2="Pathenon"]Is het mogelijk om met XP te faxen via ADSL? Dick[/quote:e69542d1b2] winfax van symantec mits je aan de requirements voldoet (denk aan een isdn / fax kaart?) http://www.symantec.com/winfax/sys_req.html het werkt dus niet zomaar over adsl.. want idd je hebt een fax nr nodig om naar buiten te bellen!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.