Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan office niet verwijderen.

None
9 antwoorden
 • Hallo.

  PC met windows 2000:
  Gaf veel windows foutmeldingen dus ik drukte de windows CD erin en heb hem geupdate naar 2000 incl SP4. Nadat ik dit had gedaan werkte een aantal programma's niet meer waaronder Office 2000. Dus deze wil ik nu opnieuw installeren.

  Alleen, bij alles wat ik doe vraagt ie om het installatiebestand DATA1.msi dat op de Office CD zou moeten staan. Maar die CD heb ik dus niet. Ik heb het geprobeerd met een Office 2003 CD maar niets lukt. Ik krijg hem niet verwijderd. Niet via de normale manier onder software, en niet door het mapje te verwijderen (foutmelding: bronbestand in gebruik)

  Hoe nu verder? Ik kan office 2003 ook niet naast office 2000 instaleren (1 of andere foutmelding)

  Alle hulp is welkom.
 • [quote:d86bbc653c="Big Boss(ink)"]Gaf veel windows foutmeldingen dus ik drukte de windows CD erin en heb hem geupdate naar 2000 incl SP4. Nadat ik dit had gedaan werkte een aantal programma's niet meer waaronder Office 2000. Dus deze wil ik nu opnieuw installeren.

  Alleen, bij alles wat ik doe vraagt ie om het installatiebestand DATA1.msi dat op de Office CD zou moeten staan. Maar die CD heb ik dus niet. Ik heb het geprobeerd met een Office 2003 CD maar niets lukt. Ik krijg hem niet verwijderd. Niet via de normale manier onder software, en niet door het mapje te verwijderen (foutmelding: bronbestand in gebruik)

  Hoe nu verder? Ik kan office 2003 ook niet naast office 2000 instaleren (1 of andere foutmelding)[/quote:d86bbc653c]Met alle respect; het lijkt erop dat je er een beetje een bende van hebt gemaakt. Office2000 is er ook een keer opgekomen, dus het zou logisch zijn dat je daar de CD nog van hebt (illegaal wellicht?). Je zal dus aan een Office2000 CD moeten zien te geraken om het te kunnen deïnstallen.

  Een welgemeend advies; ik zou een herinstallatie van het OS + Apps overwegen; een stortvloed aan Windows fouten proberen op te lossen door er maar een SP overheen te gooien is op z'n zachtst gezegd geen erg doelgerichte oplossing. Die foutmelding waren er niet voor niks; de kans is dus reëel dat een SP ze niet zomaar oplost. Uitzoeken waar de fout(en) zitten kàn, maar is erg tijdrovend en je hebt geen garantie dat alles daarna weer 100% in orde is. Er schone installatie is dan sneller en met meer zekerheid.
 • [quote:7777b6f5a2="Captain_Kansloos"][quote:7777b6f5a2="Big Boss(ink)"]Gaf veel windows foutmeldingen dus ik drukte de windows CD erin en heb hem geupdate naar 2000 incl SP4. Nadat ik dit had gedaan werkte een aantal programma's niet meer waaronder Office 2000. Dus deze wil ik nu opnieuw installeren.

  Alleen, bij alles wat ik doe vraagt ie om het installatiebestand DATA1.msi dat op de Office CD zou moeten staan. Maar die CD heb ik dus niet. Ik heb het geprobeerd met een Office 2003 CD maar niets lukt. Ik krijg hem niet verwijderd. Niet via de normale manier onder software, en niet door het mapje te verwijderen (foutmelding: bronbestand in gebruik)

  Hoe nu verder? Ik kan office 2003 ook niet naast office 2000 instaleren (1 of andere foutmelding)[/quote:7777b6f5a2]Met alle respect; het lijkt erop dat je er een beetje een bende van hebt gemaakt. Office2000 is er ook een keer opgekomen, dus het zou logisch zijn dat je daar de CD nog van hebt (illegaal wellicht?). Je zal dus aan een Office2000 CD moeten zien te geraken om het te kunnen deïnstallen.

  Een welgemeend advies; ik zou een herinstallatie van het OS + Apps overwegen; een stortvloed aan Windows fouten proberen op te lossen door er maar een SP overheen te gooien is op z'n zachtst gezegd geen erg doelgerichte oplossing. Die foutmelding waren er niet voor niks; de kans is dus reëel dat een SP ze niet zomaar oplost. Uitzoeken waar de fout(en) zitten kàn, maar is erg tijdrovend en je hebt geen garantie dat alles daarna weer 100% in orde is. Er schone installatie is dan sneller en met meer zekerheid.[/quote:7777b6f5a2]

  hehe ja klopt, een bende heb ik er wel van gemaakt…. Die Office was illegaal geinstalleerd vanaf de zaak waar de PC gekocht is. Vandaar dat er geen CD van is. Nu heb ik thuis genoeg van die CD's liggen alleen niet de premium waar die om vraagt.

  Ik hoop echter dat je Office ook nog op een andere manier kunt verwijderen maar dat kan dus blijkbaar niet. Verse Windows zit ik weer een paar uur mee te klooien.. Weinig zin aan. Dat ding staat 3 uur per week aan….

  Enne, die foutmeldingen zijn nu wel weg. Het enige programma wat hapert is office, de rest werkt goed. De bedoeling was ook om alleen de windows versie te herstellen. Maar de windows die erop staat is ook illegaal. Aangezien ik geen oudere versie van windows2000 dan met SP4 heb ik die CD er maar ingedrukt. (illegaal, bende, ik weet het…) Ik kan het nog proberen om ergens een office premium edition op te scharrelen.

  Wish me luck.
 • Als jij geholpen wilt worden zorg je ten eerste maar dat al je spulletjes gewoon lekker legaal zijn net zoals bij de meesten die er eerlijk voor betaald hebben. Of het nu veel geld kost of niet. Ik wordt echt niet goed van mensen die bergen software installeren zonder er een cent voor te betalen en ondertussen geld overhouden voor bijvoorbeeld dikke hardware or whatever.

  Voor de rest eens met het voorstel van Captain_Kansloos.
 • haal alles van office uit Common Files Microsoft Shared >office .
  dan alles uit het register halen .
  dan de gewone office dir
 • [quote:e2f250537d="praatpaal"]Als jij geholpen wilt worden zorg je ten eerste maar dat al je spulletjes gewoon lekker legaal zijn net zoals bij de meesten die er eerlijk voor betaald hebben. Of het nu veel geld kost of niet. Ik wordt echt niet goed van mensen die bergen software installeren zonder er een cent voor te betalen en ondertussen geld overhouden voor bijvoorbeeld dikke hardware or whatever.

  Voor de rest eens met het voorstel van Captain_Kansloos.[/quote:e2f250537d]

  Zoals bij de meesten…. Jij hebt geen reëel beeld hoeveel mensen illegale software gebruiken. En die PC is niet eens van mij. Wie zegt dat ik illegale software gebruik?? Maargoed, ik ben hier niet voor die discussie. Dus laat maar hangen.

  @ Plextor, bedankt voor je tip. Ga ik straks even proberen.
 • En de MOD[/color:b2e9983b64] is blijkbaar al een poosje geleden naar bed gegaan….. :wink:

  Jim
 • Er wordt toch niet gesproken over waar je illegale software kan downloaden of hoe je het moet cracken? Dus laat die mod maar mooi slapen.

  Ook al wordt er maar 1 uur per week op gewerkt, dan nog zou ik die paar kleine uurtjes spenderen om er gewoon een verse Windows op te zetten. Of als je het dan toch zo nodig slordig/vies wil oplossen: pak een van die vele zogenaamd legale Office CD's die je thuis hebt, en probeer of die wel werken (een andere dan die 2k3), of gooi er Open Office op. Dan nog ietsjes netter is om gewoon m.b.v. Knoppix of Safe Mode Office te verwijderen.
 • Het is me gelukt alleen was dit idd niet erg mooi en ik bleef een paar onbelangrijke foutmeldingen houden.

  Ik ben nu opnieuw windows2000 er aan het opzetten dus bedankt voor alle tips.

  En speciaal voor de fans: Het is een LEGALE versie van windows 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.