Vraag & Antwoord

OS Windows

[WIN2000] Bij afsluiten wordt om bevestiging gevraagd

4 antwoorden
  • Als ik WIN 2000 afsluit, verschijnt er een venstertje in beeld met een tijdbalk. Ik kan dan aangeven, of ik meteen wil afsluiten. Reageer ik niet, dan verscijnt er na een aantal seconden een nieuw venstertje, met de keuse nu afsluiten of annuleren. In het laatste geval, annuleren, wordt de afsluitprocedure afgebroken. Op zich allemaal wel leuk, maar het zit er opeens op, ha een Ghost te hebben teruggezet. Ik ken deze hel methode van afsluiten niet eens. Heeft er nooit opgezeten. Ik wil er dus weer vanaf, maar hoe?
  • Probleem opgelost! :) Onder Tweakui kun je bij het tabblad logon de shutdown button af- en aanvinken. Stond aangevinkt?, dus nu maar weer afgevinkt. Wel een aardige optie, maar de PC sluit nu weer gewoon af als een tierelier!
  • Toch niet. Zo af en toe verschijnt toch dit venster, terwijl in Tweakui deze optie is afgevinkt. Zit er in WIN 2000 nog een optie?
  • Dit lijkt eerder op een toepassing die niet reageert en de vraag of je daarop wilt wachten of het wilt beëindigen. Gaat het hier iedere keer om dezelfde toepassing?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.