Vraag & Antwoord

OS Windows

nogmaals partities verdwenen

Anoniem
gerben
2 antwoorden
 • Van HCC ontving ik een mail waarop ik moet klikken om de binnengekomen antwoorden te kunnen bekijken. Klik ik daar op dan gaat er een venster open met 'koppeling zoeken' en ik moet dan een naam opgeven voor een exe-bestand. Ik begrijp het allemaal niet want ik kom zo niet verder en kan dan kennelijk de ontvangen antwoorden niet lezen. Daarom toch nog maar een nieuwe poging met onderstaand probleem in de hoop dat ik de link van HCC die straks toegezonden gaat worden dan wel kan aanklikken.

  Na verschillende problemen met mijn Medion computer (windows xp home) heb ik vandaag de recover-cd die bij het systeem hoort voor de zoveelste keer gebruikt. Nu echter werkte die niet meer en derhalve eerst maar eens Windows XP home er opnieuw opgezet. De tweede partitie D: waarop al mijn bestanden stonden, is nu plotsklaps verdwenen, terwijl de grootte van de C:drive niet is aangepast.
  Voor de duidelijkheid: de computer had 3 partities (C, D en E). C (90 GB) met meest programma's, D (ook 90 GB) met de meeste bestanden en backups; E (ca 6GB) met recover drivers etc.

  Alleen C (grootte 90 GB) en nu een nieuwe D (recover drivers) grootte 6 GB bestaan nog. Waar is de voormalige D (bestanden) gebleven?
  Wie kan mij helpen? Het zou allerberoerdst zijn als de bestanden van D en ook die partitie dus helemaal weg zijn. Alvast dank.

  Willemijn
 • Waarom maak je hier nou een 2e topic met dezeltde vraag en text :\

  *Slot*

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.