Vraag & Antwoord

OS Windows

Links in mails en msn...

Anoniem
Arise
4 antwoorden
  • In E-mails en op MSN heb je vaak dat je even op een link moet klikken om een bepaalde website te bekijken of om een registratie te voltooien. Nu is mijn probleem dus dat als ik een link ontvang, en ik er op klik er niks gebeurd. Als ik de link kopieer naar mijn browser werkt het wél gewoon en heb je er verder geen last van. Maar het is natuurlijk wel vervelend om telkens die link te moeten kopiëren. Ik heb van een vriend al een tip gekregen, namelijk dat ik moet kijken wat mijn standaard browser is. Ik heb in het startmenu gekeken en daar staat Internet Explorer ingesteld ook al heb ik óók Netscape en Firefox. Nu moest ik van hem ook bij configuratiescherm > Internet Opties kijken maar daar kon ik het niet vinden. Dus misschien staat daar een andere browser ingesteld? Of het is iets anders. Kunnen jullie helpen?
  • Misschien heb je hier wat aan:

    http://support.microsoft.com/kb/q177054/
  • Ik heb de instructies opgevolgd, en alles lukte totdat ik Internet Explorer moest openen en op 'Ja' klikken want ik had alles precies zo gedaan als het er stond alleen kreeg ik géén melding toen ik Internet Explorer opende.
  • als je hotmail gebruikt dan doen de links het bijna nooit, het enigste wat bij hotmail kan doen is dus te link kopieren. Via outlook weet ik niet want ik gerbuik het nie :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.