Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Bestandslocaties Outlook 2003

DoeHetZelf
4 antwoorden
 • [size=16:adfd233b4a]Een of andere handige pc-reparateur-aan-huis is zo aan het knoeien geweest in mijn Outlook, dat het de hoogste tijd wordt om de bestanden van Outlook weer op hun oorspronkelijke locaties neer te zetten. Nu zijn er twee plekken (C:/Documents And Settings/naam/Local Settings/Application Data/Microsoft/Outlook en C:/Documents and Settings/naam/Application Data/Microsoft/Outlook) en de vraag is nu: welke bestanden gebruikt Outlook en in welke van de twee horen ze standaard thuis? En hoe kan ik ervoor zorgen dat Outlook bij het openen ook inderdaad de juiste bestanden vindt?[/color:adfd233b4a][/size:adfd233b4a]
 • Voor ik het antwoord geef graag even een normaal lettertype gebruiken en ook een iets prettiger kleur voor de ogen van de lezer. Dank u

  De bestanden van outlook2003 eindigen op extensie .pst en de eerste locatie is de standaard locatie. Maar je bent vrij in het plaatsen.

  Onder extra, opties, e-mail instellingen vind je de button gegevensbestanden. Daar kan je de locatie wijzigen resp. aanpassen waar jij je bestanden wilt hebben.
 • [size=18:908e025fc5]Bedankt. Alleen weet ik nu nog niet om welke bestanden het gaat. Naast outlook.pst en archive.pst, dan. Mijn locaties staan vol met bestanden die er volgens mij niet in thuis horen.

  Tenslotte dit:[/color:908e025fc5][/size:908e025fc5]
  [quote:908e025fc5]Voor ik het antwoord geef graag even een normaal lettertype gebruiken en ook een iets prettiger kleur voor de ogen van de lezer. Dank u [/quote:908e025fc5]

  [size=18:908e025fc5]Wat er mis is met mijn lettertype is mij een raadsel, het is het standaardlettertype hier en bovendien iets groter gemaakt zodat bejaard Nederland het ook kan lezen. Smaken verschillen - misschien is dat even wennen?
  [/color:908e025fc5][/size:908e025fc5]
 • [quote:10dcfcdc1a="muggetje"][size=18:10dcfcdc1a]Bedankt. Alleen weet ik nu nog niet om welke bestanden het gaat. Naast outlook.pst en archive.pst, dan. Mijn locaties staan vol met bestanden die er volgens mij niet in thuis horen.

  Tenslotte dit:[/color:10dcfcdc1a][/size:10dcfcdc1a]
  [quote:10dcfcdc1a]Voor ik het antwoord geef graag even een normaal lettertype gebruiken en ook een iets prettiger kleur voor de ogen van de lezer. Dank u [/quote:10dcfcdc1a]

  [size=18:10dcfcdc1a]Wat er mis is met mijn lettertype is mij een raadsel, het is het standaardlettertype hier en bovendien iets groter gemaakt zodat bejaard Nederland het ook kan lezen. Smaken verschillen - misschien is dat even wennen?
  [/color:10dcfcdc1a][/size:10dcfcdc1a][/quote:10dcfcdc1a] gebruik eens een normaal letter type size 10 is voldoende .
  en de kleur is ook naatje

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.