Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

geen toegang meer tot beheerder

Marwinius
2 antwoorden
 • Dag beste mensen,

  Het volgende probleem doet zich voor (bij een computer van iemand anders) na het schoonmaken van een 'fan' en het vastpakken van de videokaart (mogelijk sprake van statische electrischeteit). Sinds deze ingreep doen er softwarematig (besturingssyteem) vreemde dingen voor.
  Allereerst doet de printer het niet meer. Deze eerste gedeïnstalleerd en vervolgens weer geïnstalleerd, maar tijdens het installeren geeft windows aan dat diegene in eens geen beheerder meer is en deze actie niet mag uitvoeren. Vervolgens gekeken naar de accouts om eventueel beheerder aan te maken, maar het is onmogelijk bij de accounts te komen, dit wordt na aanklikken niet eens opgestart. Dan maar eens proberen via de veilig modus (F-8) op te starten. Maar dit helpt niets, kom niet in de veilig modus.

  Wat zou hier aan de hand kunnen zijn? En wat zijn mogelijk diagnostisch handelingen die uitgevoerd moeten worden om erachter te komen wat er aan de hand is? Of gewoon eerst maar simple weg formateren en de boel er opnieuw op te zetten……


  Alvast bedankt,


  Met vriendelijke groet,

  marwinius


  ps. mogelijke relevante informatie
  windows xp pro + gebruik van zonealarm.
 • Wanneer het wachtwoord van de beheerder (Administrator) onbekend is (heb je ook gewoon Enter geprobeerd, een leeg wachtwoord dus?) dan zou via een Linux programma het wachtwoord gereset kunnen worden. Omdat je ook niet in veilige mode kan komen, zou ik de boel wel opnieuw installeren. Staan er overigens nog belangrijke documenten op de computer? Oftewel moet/wil je de map Documents and Settings nog redden?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.