Vraag & Antwoord

OS Windows

WindowsXPSP2 herinstallatie: apparatuurbeheer

6 antwoorden
  • In Apparatuurbeheer van mijn PC staan na herinstallatie van windowsXP nog 2 gele vraagtekens onder Overige Apparaten. - MultiMediaController - PCI simple communications controller ---------------------------------------------------------------------- U kan dat zien in de volgende link: http://www.mijnalbum.nl/Foto=JDLFMEE3 De PC is een Medion PC MD5000/MT165 - 2.66GHz / 768MB. WindowsXPSP2 met alle updates geinstalleerd, Office2003 volledig geupdate. Ik kan niet thuisbrengen waar dit bijhoort, ook automatische update via internet levert geen drivers op, die ontbreken. Het lijkt dus merk afhankelijk te zijn. Is er iemand die dit probleem herkend en weet hoe het kan worden opgelost?
  • De simple communicationscontroller is het telefoonmodem. Die kun je dus laten, zelfs deinstalleren of uit je kast halen. De multimediacontroller blijf ik je even schuldig.
  • De link naar het modem lijkt te kloppen, dus dat werkt. Het andere lijkt te maken te hebben met WDM Video capture. Bedankt voor je reactie.
  • heb je er niet iest van een tv kaart inzitten?? Maak de kast open en kijk wat voor model het is :wink: kijk dan op internet of je een driver kan vinden. Heb je geen installatie-cd bij de pc gekregen?
  • In de partities van de harde schijf staan backup drivers, patches e.d. Vanuit WDM Video capture heb ik TV drivers geselecteerd en dat werkt. De aanduiding heeft dus te maken met ontbrekende modem drivers en TV drivers. Via internet automatisch updaten en installeren werkt niet.
  • kijk eens op driverguide.com :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.