Vraag & Antwoord

OS Windows

Installatie windows XP

6 antwoorden
  • Hallo, ik heb een nieuwe pc gekocht met een asus a8n-e mobo en een 250gb sata hd. Ik heb alles in elkaar gezet, de bios herkent alles, maar als ik met een winxp wil booten dan herkent ie die cd niet. Hij pakt wel de cd die bij mijn mobo zat, waar ik in een menu kom waar ik verschillende raid floppy drivers kan maken. Maar kweet zelf niet wat die precies inhouden. kan iemand mij helpen? Met vriendelijk groet, - Meglaz
  • [quote:3303796191="Meglaz"]Ik heb alles in elkaar gezet, de bios herkent alles, maar als ik met een winxp wil booten dan herkent ie die cd niet. [/quote:3303796191]Je bedoelt dat hij niet van de XP CD boot maar wel van een andere CD? Is het een originele XP CD?
  • hij lijkt ook geen opstart diskette te pakken. kheb met een andere pc met winxp en met een pc met win ME een diskette gemaakt, maar lukt niet om 'm daarmee op te starten.
  • [quote:cdc9db4159="Meglaz"]hij lijkt ook geen opstart diskette te pakken. kheb met een andere pc met winxp en met een pc met win ME een diskette gemaakt, maar lukt niet om 'm daarmee op te starten.[/quote:cdc9db4159]Een opstart diskette heb je ook niet nodig om XP te installeren. Test je XP CD eens in een ander systeem om te kijken of die wel van die CD wil booten.
  • staat de boot sequence zo: cd-rom, C:, A:? zorg dat dat zo is of eventueel de optie "boot on cd-rom" :wink:
  • [quote:b3ee8a7a7b="koenie12345"]staat de boot sequence zo: cd-rom, C:, A:? zorg dat dat zo is of eventueel de optie "boot on cd-rom" :wink:[/quote:b3ee8a7a7b]Ja, want de TS zegt dat er wel van een andere CD gestart kan worden :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.