Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook 2003 en Outlook Express

3 antwoorden
  • Als de email accounts verwijderd worden, door deze in Outlook 2003 en Outlook Express v6 te verwijderen, dan zullen deze gegevens mogelijk nog op pc bewaard blijven. Als je dan opnieuw Outlook installeert, dan zijn die gegevens zo weer te gebruiken ? Hoe kunnen alle account gegevens die door Outlook en Outlook Express gebruikt worden, volledig verwijderd worden ? M.a.w. daarna niet meer te gebruiken na een herinstallatie van Outlook of Outlook Express, ivm overdracht pc naar andere gebruikers.
  • als jij een account verwijderd dan word het .pst bestand van deze gebruiker ook verwijderd. als je dit wilt opslaan zal je alle mail die je hebt moeten opslaan op de persoonlijke mappen en dat bestand *<naam>.pst* moeten kopieren naar een plek waar deze niet verwijderd word
  • Bedankt voor reactie en advies om .pst bestand te kopieren. De indruk is dat als een account verwijderd wordt, windowsXP deze info gewoon op het systeem vasthoud, ook nadat de accounts verwijderd zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.