Vraag & Antwoord

OS Windows

Meerdere XP Profielen & Firefox bladwijzers

Anoniem
Jim van Zweeden
3 antwoorden
 • Ik heb op mijn Flaptop in Win XP (Home) editie meerdere gebruikers aangemaakt. 1 met beperkte rechten voor het dagelijks gebruik en 1 admin account voor wanneer er een keer wat geïnstalleerd moet worden.

  Via programma Syncback (zie ComputerTotaal Juni 2005) wil ik beide profielen Synchroon houden (dit alles wordt ook weer gesynchroniseerd met mijn desktop). Ik krijg alles gesynchroniseerd behalve de Firefox bladwijzers. Wanneer ik in het profiel met beperkte rechten een bladwijzer aanmaak naar bijv deze site dan krijg ik het niet voor elkaar om deze bladwijzer via synchroniseren in mijn ander profiel erbij te krijgen.
  In de map:
  [b:b47479daf8] c:\program files\Mozilla Firefox\defaults\profile [/b:b47479daf8]
  kan ik niks terug vinden waar eventuele bladwijzers zijn opgeslagen.
  Tevens heb ik verschillende bladwijzers als snelkoppeling aan de werkbalk toegevoegd. Het liefst wil ik ook dit synchroon houden.

  Iemand een tip?
 • De bladwijzers zijn te vinden in:

  E: \Documents and Settings \[i:87e2eb6834]Gebruikersnaam[/i:87e2eb6834] \Application Data \Mozilla \Firefox \Profiles \[i:87e2eb6834]Cijfer/Tekenreeks[/i:87e2eb6834].default

  Het bestandje heet "bookmarks.html"

  Gr,
  Jim
 • Bedankt! Dit was precies wat ik bedoelde! :)
  Ik had alleen in één XP profiel het profiel van Firefox uit een ander XP profiel neergezet, inclusief decijfer/tekenreeks. Dat werkt niet… maar wanneer je de inhoudt van het ene FF profiel naar het andere overzet is er geen probleem.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.