Vraag & Antwoord

OS Windows

Win2000 start niet helemaal op

4 antwoorden
  • Zoals de titel zegt. Hij start op, inloggen kan gewoon en op het moment dat je de taakbalk en snelkoppelingen verwacht, blijft windows steken. Rechtermuis werk niet, ctrl alt del geeft wel de normale opties. Ik heb geprobeerd met CD erin op te starten, en ook heb ik de windows laten herstellen. Geen succes. Iemand tips/ideeën??
  • Doet de PC dit ook Veilige modus? Kan je wel vanuit het scherm Taakbeheer je verkenner of andere programma's opstarten?
  • PC loopt niet ook niet door in de veilige modus. Vreemd genoeg werken alle programma's wel gewoon. Dus internetten, office en telebankieren kan wel gewoon kun je opstarten door in taakbeheer een nieuwe taak te starten. Nog meer tips??
  • Vermoedelijk wordt er een programma opgestart dat het doorstarten blokkeert. Je kunt proberen of je de opstart-items kunt uitschakelen. Hiervoor zijn verschillende opties. Voor de gemakkelijkste (naar mijn bescheiden mening) dient Spybots search&Destroy geinstalleerd te zijn (ook onderdeel van de Hitman pro installatie). Die kan je dan vanuit de verkenner opstarten. In advanced mode kan je de opstartitems bekijken en uitvinken. Ik heb dat programma hier ook niet bij de hand, maar misschien staat het bij jou geinstalleerd. Uiteraard kan je ook kijken of de map "Opstarten" in het menu "Programma's" leeg is. Ook in het register kan je een deel van de opstart-items verwijderen. Maar dat is werk voor gevorderden. Daarbij moet je altijd beginnen met een backup maken van het register. Dit is allemaal niet zo eenvoudig te beschrijven. Dus ik hoop dat je hier wat mee verder kunt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.