Vraag & Antwoord

OS Windows

CPU gebruik: 100%

8 antwoorden
  • Helleuw :D Ik hoop niet dat ik een dubbel topic plaats. Mocht dat wel het geval zijn, sjorrie :oops: Ik heb een probleem met de computer van mijn broer. Zijn computer is helemaal leeg gehaald en Windows XP Home was er op gezet. Dat ding liep als een zonnetje! Tot.... ik Versatel adsl installeerde :-? Tot mijn grote verbazing zag ik dat internet 100% van het CPU in gebruik neemt :o Ik heb Hitmanpro gedraaid (wat tergend langzaam ging :evil: ) en die vond ontzettend veel troep, maar daarmee was het probleem niet opgelost. Wie weet wat het kan zijn, en hoe zou ik het op kunnen lossen?
  • Ten eerste: probeer een beetje gewoon Nederlands te schrijven. Wat je installatie betreft: Wat installeer je dan van Versatel? Volgens mij hoef je alleen maar de ethernet drivers te installeren cq. te configureren. Gebruik je een router of ben je direct aangesloten op ADSL?
  • Nou ja :o Sorry hoor :-? Hij is direct aangesloten op adsl. En ik moest wel de modem e.d. installeren. En de drivers neem ik aan. Ik ben niet zo'n ster wat betreft computers en hoop gewoon dat iemand mij verder kan helpen :wink:
  • Wat voor ADSL modem heb je? Want als het goed is, zit er een CD bij. Deze configureert het modem. Edit: En wat zijn de verdere specs van je systeem?
  • Een USB-modem. En via de bijbehorende cd-rom heb ik hem dus geconfigureerd. Maar denk je dat er daarmee iets fout gegaan is?
  • Het lijkt me het slimst de computer nogmaals leeg te halen. Dan windows erop, firewall, antivirus, windows updaten met SP2 en autopatcher, en dan pas weer aansluiten op het internet.
  • Bedankt :wink: Het lijkt er inderdaad op dat dat de enige oplossing is :(
  • Dat is niet de enige oplossing, maar waarschijnlijk wel de beste, en ook nog eens de snelste. Een pc die onder de wormen en trojans zit, zou ik niet meer vertrouwen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.