Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

SERVER IS BEZET??

lion
6 antwoorden
 • Sinds kort krijg ik telkens met opstarten van windows xp sp1 de volgende melding:


  Server is bezet

  Deze actie kan niet worden voltooid omdat het andere programma bezig is. Klik op Activeren om naar dit programma over te schakelen en het probleem op te lossen.

  opties: activeren opnieuw


  als ik dan op activeren klik schakelt windows naar het startmenu. klik ik op opnieuw dan verdwijnt de melding en komt hij weer. als de pc volledig is doorgestart krijg ik deze melding niet weer en kan ik alles gewoon gebruiken.

  gebruik: windows xp sp1, amd 2600 1024mb geheugen, enz. mcafee security center. spyware doctor en registry mechanic. geen van deze programmatuur heeft er invloed op. ben ook benieuwd naar de oorzaak?? wie kan mij helpen??
 • [quote:318d60ec0b="Ellert"]Deze actie kan niet worden voltooid omdat het andere programma bezig is. Klik op Activeren om naar [b:318d60ec0b]dit programma[/b:318d60ec0b] over te schakelen en het probleem op te lossen.[/quote:318d60ec0b]Weet je welk programma er bedoelt wordt?
 • [quote:009de59360="JBS"][quote:009de59360="Ellert"]Deze actie kan niet worden voltooid omdat het andere programma bezig is. Klik op Activeren om naar [b:009de59360]dit programma[/b:009de59360] over te schakelen en het probleem op te lossen.[/quote:009de59360]Weet je welk programma er bedoelt wordt?[/quote:009de59360]
  [quote:009de59360="ellert"]als ik dan op activeren klik schakelt windows naar het startmenu[/quote:009de59360]
 • Ondanks het feit dat dit een onopgelost, loei-oud draadje betreft, wil ik [u:6a8a10cbce]voor de volledigheid[/u:6a8a10cbce] toch even aangeven dat ik recentelijk hetzelfde heb ervaren met een Win7 systeem.
  Probleempje inzake de communicatie van Windows met het (swap?) geheugen….?? Iets anders kan ik niet verzinnen…
 • Na het nodige wroeten op Internet kom ik tot een voorzichtige conclusie dat een dergelijk gedrag toegeschreven [u:bbea082dfd]zou kunnen worden[/u:bbea082dfd] aan een programma dat bij een Windows start-up verbinding wil met de buitenwereld nog voordat de Internetverbinding gerealiseerd is.
  Ofwel: de volgorde is wat ongelukkig… :?
 • Ik zou Abraham54 er bij het veiligheidsstuk v/h forum er even naar laten kijken. Er kan ook iets geïnstalleerd zijn dat door jouw security heen slipt…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.