Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

(administrator) account probleem =Opgelost

derkdejong
4 antwoorden
 • Door een onduidelijke oorzaak (virus/worm/crash) is het originele administratoraccount van de pc van een kennis niet meer te gebruiken.

  Oorspronkelijk waren er de volgende accounts:
  *Administrator
  *All Users
  *Default User

  Door onduidelijke oorzaak is de verwijzing naar Administrator verdwenen en heeft Windows een nieuw Administrator account gemaakt. Dus nu is er een geheel nieuw account:

  *Administrator (niet meer te gebruiken)
  *Administrator.Computernaam
  *All Users
  *Default User
  *Nieuw Account (door mij aangemaakt)

  De originele map Administrator met alle bestanden is nog aanwezig en te benaderen. Deze map heb ik gekopieerd. Toen heb ik een nieuw account gemaakt. En toen de gekopieerde map Administrator de naam gegeven van het nieuwe account en de map van het nieuwe account verwijderd.

  Volgt u het nog?!

  Op zich werkt dit wel, bijna alle instellingen zijn weer terug. Maar enkele verwijzingen kloppen niet. Ik vraag mij dus af of het mogelijk is om de map Administrator.Computernaam te verwijderen (dit kan, maar komt weer terug als ik inlog met Administrator) en het originele Administrator account weer te gebruiken.
 • [quote:7654f24dff="Fr@ns"]Maar enkele verwijzingen kloppen niet.[/quote:7654f24dff]Welke verwijzingen kloppen niet meer?
 • [quote:ed3d4b61c0="Captain_Kansloos"][quote:ed3d4b61c0="Fr@ns"]Maar enkele verwijzingen kloppen niet.[/quote:ed3d4b61c0]Welke verwijzingen kloppen niet meer?[/quote:ed3d4b61c0]

  Er is een werkmap die verwijst naar de administrator-map. Daar staat bij: moet bijgewerkt worden. Eerlijk gezegd is dit alles, ik heb nog niet echt verder gekeken.

  Op zich is de pc te gebruiken, maar ik zou hem graag in de oude staat terug willen brengen.
 • Ik heb dit probleem opgelost.

  Bij Gebruikersprofielen Instellingen heb ik de foute administrator.pc verwijzing weggehaald. De pc startte hierna op met de oude instellingen.
  Daarna nog bij Computerbeheer de foute verwijzing weggehaald bij gebruikers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.