Vraag & Antwoord

OS Windows

Audio probleem

3 antwoorden
  • Hey, Sinds gister heb ik hier windows server 2003 draaien.. Ik wil alleen nu mijn 2e paar speakers ook op dat systeem aansluiten en dat zou gewoon moeten werken, alleen die pc gebruikt nou een microsoft rdp-audiostuurprogramma ipv de standaard Intel onboard. Die Intel is wel geinstalleerd maar bij configuratiescherm/geluiden kan ik deze niet als standaard afspeelapparaat spelen. Ook bij foobar2000 kan ik als geluid-uit niet die Intel kaart selecteren. Ik kan ook nergens die microsoft rdp-audiostuurprogramma in apparaat beheer vinden.. Ik hoop dat jullie een antwoord/oplossing voor me hebben
  • Je geeft aan dat de Intel kaart wel is geinstalleerd. Kan je hem dan ook zien bij [b:8a5dfb6924]Configuratiescherm[/b:8a5dfb6924] -> [b:8a5dfb6924]Systeem[/b:8a5dfb6924] op het Tabblad [b:8a5dfb6924]Hardware[/b:8a5dfb6924] onder de knop [b:8a5dfb6924]Apparaatbeheer[/b:8a5dfb6924]? (eventueel op het plusje klikken om uit te vouwen). En zie je daar geen uitroepteken staan of een rood kruis?
  • Dit apparaat werkt correct! En er staat dan bij dat multimedia tablad ook nog dat hij als afspeelapparaat kan werken.. Dus ik vat d'r helemaal nix van :| Misschien kan ik de systeembeheerder van me school nog wel even vragn..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.