Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

MSN gebruikers gegevens (email, netpasport) verwijderen

tinus89
3 antwoorden
  • Als je MSN messenger gebruikt, dan is dat gekoppeld aan een email adres en Net.paspoort. Als MSN van het systeem verwijderd wordt, dan lijkt het alsof alle persoonlijke gegevens verwijderd zijn. Als iemand anders MSN installeert, dan worden het oorspronkelijke email-adres en wachtwoord meegenomen bij de aanmelding. Vanaf dat moment werkt iemand anders met MSN met de inloggegevens van een ander. Het enige wat dan gebeurt is dat de MSN naam wordt aangepast. Men meldt zich niet aan bij Net.paspoort met eigen emailadres. Op dat moment kun je bij opstarten van MSN met dezelfde inloggegevens de MSN client op een andere pc, afloggen.

    Een mogelijkheid om dit te voorkomen is het wachtwoord van net.paspoort aan te passen. De ander komt er dan niet meer met de oude gegevens in.

    Is er een plek onder windowsXP waar die gegevens staan en verwijderd kunnen worden. Dat voorkomt dat wanneer anderen met MSN aan de slag gaan, er per ongeluk account gegevens van een andere gebruiker gebruikt worden.
  • Wachtwoorden van MSN e.d. staan versluiteld in de Perotected Sotrage van Windows.
  • Ik heb de optie in MSN gebruikt van <mij vergeten> in het Aanmeld scherm, er komen dan een blanco gegevensvelden, je kan dan opnieuw email met een nieuw wachtwoord invoeren. Je moet dat eerst via MS passport network aanpassen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.