Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Potvak In leeg

D Spaans
4 antwoorden
 • Er is nogal wat irritants gebeurd, nadat de pc is vastgelopen en opnieuw is opgestart is heel het Postvak In gewist. Geen enkel bericht staat er meer, ook niet in de achterliggende map. Is er een manier om dit terug te krijgen? Er staan nogal wat berichten in namelijk.

  Er wordt gebruik gemaakt van Windows XP en Outlook Express. Is het mogelijk om dit te herstellen?

  Alvast bedankt.
 • Dit vond ik bij Microsoft op de site, misschien werkt het.

  Uw eerdere e-mailberichten en -mappen
  Eerdere e-mailberichten vinden

  1. Maak op het bureaublad een nieuwe map met de naam XPMail. Daartoe klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad, klikt u op Nieuw en daarna op Map. Als u met identiteiten werkt, maakt u voor elke identiteit een nieuwe map.
  2. Klik op Start en klik op Zoeken.
  3. Klik in het vak Waar wilt u naar zoeken op Alle bestanden en mappen.
  4. Typ *.dbx in het vak De volledige of gedeeltelijke bestandsnaam.
  5. Klik op Geavanceerde opties, klik op Verborgen bestanden en mappen doorzoeken en klik op Zoeken.

  Opmerking Als u eerder met identiteiten hebt gewerkt, heeft elke gebruiker zijn eigen identiteitsmap. Elke identiteitsmap heeft een uniek alfanumeriek nummer (bijvoorbeeld {9EFEBDEA-CE00-4DD7-A4D6-CDB85C3EEDBF}), gevolgd door '\Microsoft\Outlook Express'.

  U kunt de vorige en de nieuwe identiteit van elkaar onderscheiden, zelfs al hebben ze hetzelfde alfanumerieke nummer. Achter de nieuwe identiteit staat '\Microsoft\Outlook Ex'.

  De e-mailmappen kopiëren
  Lees de opmerking over het verschil tussen de oude en nieuwe identiteiten in stap 5 van de sectie 'Eerdere e-mailberichten vinden' voordat u de e-mailmappen van de vorige identiteitsmap naar de nieuwe map XPMail op het bureaublad kopieert. 1. In het zoekvenster kunt u elke DBX-map afzonderlijk selecteren of meer mappen tegelijk selecteren door CTRL ingedrukt te houden terwijl u op elke map klikt.
  2. Open het menu Bewerken wanneer u de mappen hebt geselecteerd en kies Kopiëren.
  3. Open de map XPMail, open het menu Bewerken en klik op Plakken.

  Opmerking Zorg ervoor dat u ook het bestand Folders.dbx kopieert wanneer u de mappen kopieert. Dit bestand is noodzakelijk voor de importfuncties in Outlook Express.
  Met deze procedure kopieert u alle bestanden van de geselecteerde map naar de map XPMail. Voer deze procedure uit voor elke identiteitsmap, maar let erop dat u voor elke gevonden identiteitsmap een afzonderlijke map maakt, bijvoorbeeld XPMail1.
  E-mailberichten en -mappen importeren
  1. Open Outlook Express.
  2. Klik in het menu Bestand op Importeren.
  3. Klik op Berichten.
  4. Selecteer Microsoft Outlook Express 5 en klik op Volgende.

  Opmerking In sommige gevallen ziet u alleen de opties voor het importeren van Outlook Express 4 en Outlook Express 6. Als uw voorgaande versie van Outlook Express versie 4 was, gebruikt u de optie voor Outlook Express 4. Als u importeert vanuit Outlook Express 5 of 5.5, kunt u de optie Outlook Express 6 gebruiken.
  5. Klik op E-mail uit een OE6-archiefmap importeren en klik op OK.
  6. Klik op Bladeren, selecteer de map XPMail die u eerder hebt gemaakt, klik op OK en klik vervolgens op Volgende.
  7. Klik op Alle mappen en klik op Volgende.
  Met deze procedure importeert u uw eerdere e-mailberichten naar de huidige Identiteit. Klik op Voltooien als dit is voltooid. Herhaal deze procedure voor elke map die u eerder hebt gemaakt.
 • Dat is het probleem niet, er is één identiteit, en er is ook bekend in welke map deze staat. Probleem is alleen dat het postvak In van deze identiteit ook aangeeft dat hij leeg is, hij is dus simpelweg gewist.

  Mijn vraag is hoe ik dit terug krijg. Zit er misschien een hersteloptie op de pc of iets, en zo ja, waar kan ik dat vinden.
 • Als je erg veel geluk hebt staan je berichten nog op de mailserver. Lijkt me niet, want OE download ze normaal meteen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.